[KPOP] 2020 K-pop討論區(1)

1001 回覆
12 Like 32 Dislike
所屬社厚顏無恥唔係更理所當然咩?
即係寧願搾盡埋嗰一年
然後由得班女成世揹住個污點
外國真係未見過佢地嘅album
有sf9有ateez都無sperm
303撚到我喊左成晚 屌安俊英仆街老母
而家X1解散埋冇人幫IZONE分擔造假嘅壓力 呢隊嘢更加容易成為千夫所指
係咪已經無人理fromis_9?
Agree
就好似盧海鵬成日講番EYT
廢老廢中講番獅子山下
個種又黎啦嘅感覺
其實cj係咪玩鳩izone
有乜理由x1收皮 izone cb
本身有多隊分散注意力
都未必有人anti 最多都係平時屌兩句
而家x1 fans 見到自己d仔cb無期
但d女有得comeback 有得上舞台表演拎一位 唔會仲慶?
路人都會屌咁不公平既決定
拎一位又酸 成績差又會酸

仲要都係得果一年貨仔
以後d女仲點發展
Wannaone ioi 都有得你睇 一散左仲有幾多個紅得起
但就一世label左佢地造假團空降西加拖飛機
國民度差到咁 點做idol

不過d kpop藍絲未必理 有女睇咪得
而家買多十張八張專 之後係點 理得佢死
Fans都唔在乎, 啲公司點會在乎?
你講咗重點出黎,就係本身無事既ioi, wanna one,一旦解散咗都紅唔到幾個,izone成員既公司都明呢個道理,先更加要趁個組合仲喺度賺盡佢。相反,呢刻解散班女,咁多間公司都無信心可以靠佢地賺錢。而家cj已經將解散x1同重出izone既責任分晒畀咁多間公司共同承擔,cj就話咗兩個決定都係各自同咁多間公司商議既結果。投資涉及風險,但izone相關既咁多間公司都認為今次投資既收益大到令佢地甘願一齊冒呢個風險。
反正1年後佢地就係韓國娛樂圈永遠消失
依1年都要比記者 網民狙擊 又冇得上3大台
班垃圾機械人仲好意思告人
lm
你唔睇大把with之瘟睇,照拍手照聽新歌

當冇事照run
Queendom 嗰陣final stage定唔知幾時
佢放咗四枝mic上台
又用2NE1 拉票
CB(剩係上mnet),開tour,最後整返個告別con
一年好快過啫
全力賺藍絲錢
今舖真係flash
我好嬲自己去旅行係街度都睇直播 睇景唔撚好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞