[KPOP] 2020 K-pop討論區(1)

1001 回覆
12 Like 32 Dislike
@Korean搬運機

【正民黨「確認宋荷藝試圖買榜的情況…將向中央地方檢察院舉報】O

8日下午3點,正民黨在國會政論館召開記者會 ,公開了더하기Media(宋荷藝所屬公司)的宣傳代理公司N Star Company相關人士試圖買榜的場面。公開的照片是去年5月25日N Star Company相關人士在2台電腦畫面中連續播放宋荷藝的歌曲<你的消息>的場面。 ​​​​

公民責任都唔識
台仔真係唔識醒
有睇無挑都知投票有幾重要
咩料
品味低劣
睇完台灣ptt個post
班台豬真係好垃圾
唔投票大聲講好似冇問題咁
繼kpop藍絲之後又有kpop港豬once
逼周子瑜投票叫民主?佢都唔識台灣政治 唔投仲好
依班人以後香港啲選舉咪撚屌人唔投票
識好多台灣人都無危機感
覺得政治好污糟
然後人民係無辜
意思中國大把好人,唔應該排斥中國
太婆革命,婆婆才有票投
婆婆媽媽全家去旅行,女兒就得革命
做韓星真係好
之前王苑之講句我不懂政治係香港比人屌到上天...
其實佢屋企做生意分分鐘傻傻地諗住投韓國瑜都唔奇 依家成家去哂旅行可能咪仲好
其實好難唔知發生咩事
香港係韓國係好大迴響
@Korean搬運機

【正民黨「確認宋荷藝試圖買榜的情況…將向中央地方檢察院舉報】O

8日下午3點,正民黨在國會政論館召開記者會 ,公開了더하기Media(宋荷藝所屬公司)的宣傳代理公司N Star Company相關人士試圖買榜的場面。公開的照片是去年5月25日N Star Company相關人士在2台電腦畫面中連續播放宋荷藝的歌曲<你的消息>的場面。 ​​​​

呢條女睇樣都知無腦
還翻其他idol一個公道
反正做左韓星就咩都係比人逼 咩都係人地錯 自己idol純到上天啦
追星追到無論點都好永遠唔會係idol有問題
講idol唔啱做得唔好就係惡評你酸民你妒忌

利伸先,我冇特別指明話邊隊/fans
畢竟D醉駕性侵犯都有人盲撐
成隊人做馬都可以當睇唔到 做fans做到盲左的人多的是
隊隊fan都有好多咁既人架喇
如果唔係點會咁多人憎kpop fans
真點東南亞女團
首周2千萬views但得1000銷量
btw 好難聽
仲要有2日買得個位數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞