[KPOP] 2020 K-pop討論區(1)

1001 回覆
12 Like 32 Dislike
咁係咪一定要出晒嚟又凍又落雨先叫表態呀?
出埋聲明都唔計呀?
咁同啲藍屍話淨番唔出聲個啲都撐政府有咩分別呀
李晟敏當年都係咁
退團應該唔會啦 傻冒最多俾佢做個有名無實嘅exo成員
依家唔係犯法都幾難踢走佢
九唔㗳八
我只係陳述記者報道
單純驚訝嗰日咁少人
有去示威啲人比人起底起埋銀行ac 如果再有下次都可能冇人再出
發現係起錯人底 叫佢同人道歉block9我
咁嚴重
EXO真係麻鬼煩
成隊12個,超過一半都係麻煩友,又二五退團又風流又食女食到搞埋人大肚
果個Kai食自己公司條女都算,食完無耐又溝過隔離三大既女
成隊表面睇既正常人唔超過3個
不過可能全部都有問題
早解散早著,班幼稚玻璃心小學雞中飯迷過下一隊SM男團好過

SM有史最惡頂既男團
點解啲舊電池老屎忽咁鍾意9up幾句嚟呃like
滅團
正常人好似得牙ho...
唔記得左佢
今日有百幾人去CJ門口示威要求重組X1

根本唔洗理d腦殘粉絲,唔洗退隊照樣CB咪又係照追星,無可能要粉絲綁架人生
兩睇啦 條女有左成五個月都若無其事咁照CB上節目
呃多次fans為佢課金 都呢家都冇回應 又冇多啲交代
啲人成日話咩咩腦殘粉絲 你當初冇咁做 啲fans都唔會咁啦 仲要支持條友果啲有冇課過金先人地課過金既都係想佢比啲交代啫
利申:路人
又唔係話唔負責任,momo夠呃fans話冇拍拖啦,同希澈兩條友扮L哂野
@韓國me2day

【xportsnews獨家】[PENTAGON將於2月回歸,出道3年多首張正規專輯]22日,據xportsnews獨家報導,PENTAGON已確定將於2月攜首張正規專輯回歸,目前正在集中精力進行最後的工作。此次是組合繼去年7月發行迷你9輯《SUM(ME:R)》之後,時隔8個月再次發行的專輯,也是組合出道3年多發行的首張正規專輯。組合從出道開始就一直參與其專輯歌曲的製作,該專輯將會呈現怎樣的概念,備受粉絲們的關注。
【sdaily獨家】[李遐怡簽約Makeus,與宣美成為同事]22日據報道,李遐怡將與宣美所屬社Makeus簽訂專屬合約,並進入簽約最後階段。據悉李遐怡於2019年12月31日結束了與前所屬社YG的合約。
嘩 期待
藍屍多過反陳
D.O一個唔係偶像既偶像

點解pcy未有野爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞