[選項][武俠][長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (18)

1001 回覆
21 Like 6 Dislike
幾點有文
唔知點講好
你當一個拎去畫起樓果d閪圖比起樓師睇
一個係你睇果d迪迪尼電腦動畫靠佢生出嚟
起樓師
3點前出今日last 寫緊
唔識
所以寫之前冇考慮清楚千面人個性別
我會拎身邊見到遇到既人做我既印象去創造角色
但變做一個故事真係唔易
一言難盡
整建築模型係用Revit 反巴識既係maya
咪就係創造一個故事唔易囉

btw 推得咁快 出面d人以為呢個作者點寫到咁快又一個post
原來係吹水吹晒d位
你開個9up post囉
https://lihkg.com/thread/1804146/page/1
集中個吹水post比大家 順便追出文
嚴格嚟講夠堅嘅用乜3d software 都會做到想做嘅嘢
只係效率問題

不過如果我有咁堅就做咗上流人士啦
---A---

「是嗎?你弄錯了吧。」我刻意否認地答道。
「難道其他姐姐弄錯了嗎?」湘兒不解地答道。
此時我不禁想起了墨瑯那門易容的技術,然後我招了招手向湘兒說道「湘兒,來,坐到我身邊。」
我把身旁的椅子拉近了身邊一點,再示意湘兒坐下來,而湘兒自然不會抗拒,隨我所說的坐到了我身旁那椅子上。

湘兒坐下來以後,便有點疑惑我到底想幹甚麼,但她沒有問出口來,只是默默的看著我。
然而我卻是在懷疑,眼前的人到底是不是湘兒,抑或又是墨瑯假扮的…
我把手輕輕抬起了湘兒的頭,然後從她的臉頰撫摸下去,又慢慢的摸到她的頸上。我細心的在她的臉與附近摸來摸去,但卻沒有發現些甚麼。

此時湘兒嬌羞地說道「仁甲公子…你在做甚麼?」
我回過神來看著湘兒,此時才發現她的臉已經漲紅了不少,已經不單單是臉頰上泛紅的那種害羞,而是臉都變燙起來了。

A. 答沒事 再以禮相待
B. 狠狠地溝女
C. 不回答 請她離開房間
---
聽日繼續

https://lihkg.com/thread/1804146/page/1
由於巴打吹水力強 開左個讀者集中吹水post比大家
大家亦可入去狂追出文又唔驚爆Post 讀者間又可以吹下水咁
D 得寸進尺
D 強姦
計B ok?

btw 不設強姦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞