[選項][武俠][長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (18)

1001 回覆
21 Like 6 Dislike
A
CDA BBB A
B暫時領先 仲有兩票空間
唔洗咁諗 我出得四個選項預左大家唔一定同我諗既一樣
更何況我今次first choice都唔係B
轉b
正路係A 再叫thor幫手
截左龍先 B勝
終於點解我唔鐘意人妻了

無一忽似vayne啦係咪呀
因為樓豬你唔知第幾章開始無啦啦改叫佢做凡
利申:玩開臺服用中文
我都係台服 都唔會諗起佢
汎?凡? 無玩LOL但聽過下部份角色
要唔要一齊玩
唔好做痴漢
招人五排開黑
開你老母黑
開黑
等咗咁耐仲未有人屌我同樓豬玩LOL(騰訊100%持股)
台仔都有用嘅開黑就衝出嚟屌
唔怪之得五毛日日都帶到風向
CCtai
---B---

練功過後,我便打算離開房間,在黑士莊裡走走,查一查凡爾麗被囚的位置。
不過於黑士莊內我所認知的地方,也只有墨瑯所帶我走過的地方而已,想必黑士莊內,定有更多我不知道的地方在。

考慮到這個問題,我本打算找湘兒、凝華或者是素雪其中一人與我在黑士莊內找找,同時間也可以帶領著我找找她們所知道,而我所不知道的地方。
不過,在黑士莊裡的行動,為免牽連到三位姑娘,始終我還是單獨行動較好,萬一有甚麼發生了,她們亦可跟我撇清關係。

離開了房間以後,我便在黑士莊裡快步走了一圈,除了墨瑯跟我介紹過的區域,大廳、練武場、地長老區、天長老與幫主區外,還有我到過的大門與自己的房間。
而剛剛我走的這一圈,則還發現了一個廚房與後花園,這兩個地方則是墨瑯沒刻意提起過的。

考慮到遇上天長老地長老或是幫主的問題,也考慮到守衛和婢女的問題,或者我不應該接近曾經去過的地方,而且一直出入那些地方,也沒發現甚麼異樣,看來也不會有甚麼特別發現…

A. 廚房
B. 後花園
-潛行調查
C1. 天長老及幫主區
C2. 地長老區

今次投票小小複雜 如果唔直接查廚房/後花園
就可以揀C1C2既潛行調查 今次都係收9票
---
聽日繼續
C2
a

好撚肚餓
C1
比你講一講搞到我都有d想食野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞