召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(55)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
係唔係一過燈就要小路cut大路果度?望右面望後d大動作d,等個官知道你好小心
打左燈 渣到咁上下停 都keep 住左燈
之後 r 波 倒後 支雪糕棍係左後車窗 出現就扭盡左軚
之後 睇你架車有無泥檔 白線就到泥檔頂就回直軚
最後 泥檔底入白線就扭盡右 其他泥檔底掂/唔好出白線就會泊我好靚仔
Ching加油 我岩岩考完
利申:1 take passed
黎緊第5堂 考2月
多謝師兄指點👍🏻
巴打考邊條路線 自動 私?
有d 路係唔比學車 只係比考生考試時渣 所以要熟路就要睇youtube /睇師傅會唔會偷雞比你行 (之前反送中果時 無popo 成日偷行+要等考官lunch hour 先會行)
唔該晒 呢幾日盡量睇下先
澤安 棍van
輕棍
衰左2次掃桿埔(棍van), 去鴨駕考定改自動波?
題外話 見到今朝同考場(澤安)既兩個ching都Pass
計埋我三個都合格 今日好旺👍🏾👍🏾👍🏾
我自己師傅係教 左燈 我回返空波再右 再 右

係咪都回空波
比心機
我講錯左係 掉頭
哈哈哈
我坐上格車就識教講
我琴日就10點3考,10點8完,我早左5分鐘考
岩岩肥晒,泊車無信心又緊張,貼左膊,之後揸出街好正常,一過死車太貼比考官踩停

泊車掉頭真係練習不足,忠義街上去練得兩次
棍van 唔係考L 泊位? 點解會考s 泊嘅
rip 我第一次都係 泊位ok 但調頭第三手撞到野 (頭2手拎唔足位) 之後第三手唔夠位 變5手
之後丙部出街個腦空左 最後pass 左 丙

上星期四考乙部又係差d 肥 好彩 自己搞得掂救得番 差d 泊出界同太貼
rip 我第一次都係 泊位ok 但調頭第三手撞到野 (頭2手拎唔足位) 之後第三手唔夠位 變5手
之後丙部出街個腦空左 最後pass 左 丙

上星期四考乙部又係差d 肥 好彩 自己搞得掂救得番 差d 泊出界同太貼
調頭打左燈都係死bo
係,我行完街返去又係一片空白,之後掉頭上晒膊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞