召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(55)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
原來唔係轉出停車場果個位
咁我練果時都冇講
平時學車師父都冇提過多石停車場入面要望盲區,淨係出停車場之後先要打右燈望盲區。琴日路試抽中多石,停車場入面轉彎冇望盲區pass咗。你咁樣肥法真係好唔抵
Sorry啱啱先睇到

呢個情況我都真係唔肯定 如果係我就會見到對面停低咗唔郁我架車咁再慢慢郁 但對面架車一郁就停車 始終騎緊人地線而唔係行緊自己正線
想問後生考車 個考官係咪都會手緊啲
多唔多後生1take pass?
其實都多後生1take 無犯錯都好難肥你
岩岩抽到2月6 合併快期,如果我自己去繳費有咩文件要帶?
剩係身份證,住址證明同錢就得?

有無新界九龍區好師傅介紹?
我出入停車場果d做齊曬,就係佢冇啦啦停車場入面講左句要望盲區
永孝街
絲打想問你拎左個牌未?我今日岩岩好第三個工作天想出去睇下有得拎P未
上網抽完快期 之後print 叫你交錢果頁野 好似係
無都得,但有可以快手做野
你講得岩 510 住址 身份證 小心唔好排錯隊 如果係去長沙灣就去 考筆試31號窗 如果無記錯號碼嘅
3 個工作天 唔計考果日 喎
你都可以用快期大法check 下 有無得拎囉
係呀唔計考果日都有三個工作天我check下先 唔該巴打
唔該巴打🙏
明白!多謝巴打長詳既分享啊!!
驚你拎咗個牌去飛車啫
樣睇上去老積會唔會好啲,16碎入馬會都無人查
快期請搵https://t.me/Xxuutpe
近排冇野做早起身
有幾唔抵? 理論上每次停左車之後再郁都要望齊左右鏡 中鏡同埋盲點 尤其而家嗰啲南亞外賣foodpanda好撚鍾意停喺你盲點位 停車場亦都會有人係你盲點位行過 唔通等你揸真車嗰下炒埋去?
關咩事 利申18考到 個樣似16
有啊 , 巴打學成點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞