召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(55)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
衰咩啊巴打?
考仁宇圍個掉頭位其實喺邊度?學車行咗幾次嗰到都冇去,師傅話個位太多車入唔到,考試考仁宇圍個位太多車都可能唔洗考掉頭
行緊3波, 突死前面死車有人行出
要急停, 使唔使落返2波?
定就咁brake, 極力子, brake?
棍仔好好玩咖
我係女仔堅持繼續棍van (肥丙)
屯門 車白痴 求介紹 師傅
錢多身痕

咁我估計 一個星期 都未必行到10 Km ,唔系日日揸
咁你報左筆試 之後路試果d 未先?
車白痴 既程度只知果架系車,break 同油門 都唔識分
乜都未報未搞架,仲度緊,好多 朋友 建議 駕駛學院 考好牌再 出黎補鐘
你住屯門想方便d 同有錢嘅咪去元朗駕駛學院報名
最易考係鴨駕(d人講) 同你只係識分係唔係車 我建議你考自動波廢時棍波你玩唔掂狂肥佬
要van 定私家車牌就睇你自己 考van 個牌就包埋私家車 (van係2牌 私家車就1牌) 學私家車唔可以渣van 但可以渣7人車
想平d 就報運輸署筆試 之後等佢派試場 之後考之前 3-4個月先開始學車( 一剔pass 學十堂到 $510第一報筆試加路票 +$550到 學牌(學車前先整 ) 之後 街d 師傅$260-280/45分鐘一節(通常都2節為一堂 1.5 hours) 租車費用$1500-1800不等 堂學10-12堂到就去考 大約都係8000蚊到
面駕院就起碼13000 仲要一次過比 如埋堂堂唔同師傅(你想同師傅有人跟就要比貴d 嘅plan)
我上網見過有人學車嘅原因就係 個男友好似會送架車比佢 之後就走去考車
有機會啦 (原來有e d 玩法架 長知識)
我見條女係mk 妹黎
用哂d 火星文睇佢講野 load 到腦殘
個個都話香港係咁塞車揸棍係玩鳩自己
試問有邊個真係揸過棍波先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞