召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(55)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
巴打d資料非常詳細。我諗住去報考大巴,如果唔理價錢問題,駕院會唔會易d考到
呢啲真係仆街嚟
陣間3點9 考沙田,希望今日順順利利啦
每次入彎都入唔準 唉
時間上最多操多5堂 但依家都已經上左11堂了
想問仁宇圍線迴旋處係咪應該咁走:
1. 靠右線入迴旋處內圈
2. 向住高超道方向行
3. 就去到高超道嘅時候打左燈cut 去外圈
4. 返試場
今朝石蔭pass
同路
0900油塘第一炮
教車師傅「老貓燒鬚」失控鏟上行人路 2男途人被撞倒浴血
嗰個位好似唔係考線嚟
多謝師兄 忠義兩take終於pass咗 thanks god 🙏
師兄加油
我今日考細圈 一路由忠義街揸到過欣圖軒扭入迦密村街個袋口位都無問題 途中都有少少死車正常嘅 做足扒頭動作 之後去到迦密村街灣心果到兩邊擺晒死車 我先停低跟住擰晒頭望後邊無車 前邊又確保無車我先去 去到一半有對頭車 我就停低 同時對面私家車都係較遠處停低咗 我諗緊過唔過 考官出聲叫我繼續行 我再望左望右望後鏡慢慢再駛出 最後返到孝民街突然見到架密抖擺咗係到 凸咗3分1個尾出嚟 阻住我扭上忠義街 我唯有騎住右邊線少少扭上去 上到頂擺低完成
師兄加油
今日考完,陣亡
一開始考泊位,平時都泊得好好,考嗰陣其實都入哂,但未夠直,諗住退後多少少,點知踩咗少少界
調頭無問題
到路試,一出試場右轉,我都睇哂兩邊無車先出,點知有架車突然殺出,個官喝停我
除此之外,自己都覺得揸得唔錯
唉,兩part都肥咗!
加油
記住唔好急
見小巴 巴士 上落客 死都要係後面等 唔好諗住過
有牌想補鐘遲D出國自駕遊, 有無自動波7人車黃底師傅介紹
一定要7人車? 黃底師傅 自動波5人車就有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞