召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(55)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
同埋減慢車速 同唔怕死火
之後再報番沙駕?定出搵師傅快期再考其他路線
靚d 嘅就痴雙面膠
怕甩嘅 牛皮膠紙
e 個係驚你走左去
你比左 考試租車費未
我未聽過會有師傅幫手keep 住 咁搞笑
要有個牌方便左自己/日後需要 先再諗棍
自動波學車渣到識飛,識棍波理論渣起上黎應該可以好快咁上手
當理解左就好易上手
仲諗緊,沙駕始終叫做熟啲線,但好撚貴
出去搏快期又要重新練過啲線
驚計計埋埋條數差唔多
上面有人有講過post 左條link 出黎 可以睇番上面
有幻想過 有棍仔車
你pass完之後要p一年先可以拎國際牌喎ching
都係嘅 熟路d
但係呢排沙駕個期聽講好似要排好耐 同5000蚊 期+幾堂?
如果你係熟手嘅 對自己手車有信心就出去快期 快d pass 左佢
好多dream car 都係棍仔
但諗番日後未來出嘅出大多數都係自動 所以最後選擇自動 同唔洗煩
見到屋企人拎緊d 目錄番黎睇 應該會買新車
我見fd 澳門人 考完車之後就過左美國到渣車嘅 (佢果個係旅行嘅國際臨時牌黎?) 佢講過美國到係無車牌嘅
我未有機會有車
澳門"P"牌制度有別於其他地方(尤其是香港),因為澳門的"P"牌是正式駕駛資格,並不是暫准/臨時駕駛資格(07年10月以前新考取的電單車駕照才是臨時牌),可以申領國際駕駛執照到其他成員國內駕駛機動車輛。

From wiki
https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/%E9%A7%95%E9%A7%9B%E5%9F%B7%E7%85%A7
紅日冇快期?
粒碼仔仲係度,痴唔到雙面膠紙

求其搵張膠紙痴住先
I mean 星期三會唔會有咩問題
唔係停但無啦啦踩左腳,又唔轉波,會俾人當空波滑行
正解
正解
從保養角度講都係一種損耗
想問下如果駕院比左好低分個師傅佢會唔會知,因為我肥左仲要靠佢幫我拎快期,如果佢知應該唔會幫
邊到睇師傅幾多分?
模擬考試之後做問卷,我比左1分個師傅,因為佢真係太hea
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞