youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋

1001 回覆
793 Like 38 Dislike
你真係好撚蠢,睇多次我出post打既野
呀ken同條女分左手未
證據撚追下post,上面有人一早post撚左ken條女ig story紀錄
屌早排見到ken企街sell助養
ken同tony兩個嗰陣真係好正
雖然d片唔係咩大製作,但係勝在夠on9同好笑
有冇人記得 兩個男人食咩先唔gay呢條片,真係睇幾多次都咁好笑
Eminleo 先係始祖
anson 條女好撚正
Tony睇通睇透
阿Ken 2次拆夥都係受害者,真係黑到仆街
屌 仲記得得番tony 同ken 喺個廁所咁大嘅studio打機
如果ig啲野係真 咁我冇睇錯波波 真係一個仆街
薑檸樂同ken咁fd會唔會知咩事
不滅墨水呢
同意,原本得返ken同anson都仲可以但個霧丸同波波入埋黎就
太過真心無防備,係好撚大鑊,大鑊過阿ken 食辣

未重組果時,都見阿ken 成日上anson 青奴做嘉賓,明顯無忘記到兄弟情。想像唔到之前係炒大鑊到要拆夥。

你睇返重組之後 有一段短暫嘅時間三個元老係齊度,tony 同anson 都尷尷尬尬咁,話就話係tony提出重組,但係食明將定係玩命挑戰果啲,都似係有條刺、似阿ken 請左佢2個朋友上去拍片,多過3個朋友拍片咁。所以可能tony 觀察耐左,都覺得無咩意思,咪走囉。
以前最鍾意係Tony 因為佢夠鳩 一講野就好撚好笑
Ken係睇得出個人心地好好 好捱苦 都好鍾意

當年Tony走咗已經無再睇
到唔知一年幾前 有番Ken同Anson我都有照睇
但無啦啦唔知點解又加埋啲唔知咩人入黎 就知無得救
Tony就醒走得快
個anson根本就自私狗嚟
同佢合作一定唔長久
加埋個垃圾波波想唔散都難
好撚正
2條仆街
邊L個??
Ken 自己開新Channel 一定支持
公道講Anson有冇呃錢就真係唔知,不過佢都唔係好人 正宗自私撚,阿ken一個人拍既片放落宅男到。anson自己拍既片放返去自己私人個youtube到,邊個出心出力真係高下立見,廣告就自己食晒又係放係自己個youtube,以前佢單飛既時候咪又係靠痴,打機唔叻又係咁拉住個fd陪佢轉珠,到後期又係影都唔見可能又吵左 又返黎痴宅男,阿ken老實講心地真係幾好,睇得出係有心 不過始終講野唔叻 同埋idea都係爭d,老實講anson除左瘦過佢 同個人狗d之外佢自己拍既野都係唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞