youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋

1001 回覆
793 Like 38 Dislike
由佢入嚟睇咗陣就unsubscribe 真心悶
講真 sunny個人好撚廢 除咗識剪片 好似冇任何生活技能 出街淨係識撘的士 一開口就知佢小學雞
ANSON個女朋友真係長腿咩?
佢係好高
但對腳好似好短無乜美感
同埋個鼻好似怪怪地

好似阿KEN果個身材好D
從來唔覺得佢靚呢刻就只知佢好慘
有個咁撚仆街既男朋友,如果佢唔係日本讀書生活
個撚屌會媾佢?仲順理成章咁係日本?
仲有ernest一路上都stay係日本屌你老母anson
我真係好撚鐘意睇ernest!
由佢講影評你是誰姓博士開始 ernest do crazy
屌!!ernest
阿KEN真係慘
比個所謂兄弟咁樣過一棟
sunny以前做rapper,香港rap界啲是非都唔少,唔好睇少佢
Anson好似有條片話生活娛樂片就放anson自己個channel 日本街頭訪問就放Ernest channel到

有錯請指出
睇得出係呀KEN先係有心經營果個
ernest 又靚仔又黃氣 點解要跟anson
佢之前長頭髮好撚型
yes yes yo 做乜好?
係嘅 真係冇乜人識 因為冇人想做呢啲嘢
同埋佢依家都唔係靠呢兩樣嘢做youtube啦
屌你老母 拍巨大化 係咪戇撚鳩
講真 Arashi點會唔知自己男朋友乜料啊
一齊咁耐 相處耐咗點都知對方大概乜人啦
條女擺明博上位 大家互相利用姐
佢未同Anson一齊之前乜都唔係
之後食住條水開埋個人youtube
得閒收下sponsor賣下廣告 做埋KOL
不知幾fatfat 洗同佢擔心咩
同翻面前既達狗一樣feel
Anson post信得過?
事實係佢又真係冇貢獻過喎
Show Blocked User - EJL
Ken一日唔出黎講
件事嘅真相我地根本無可能會知
Anson單方面點樣講都無用
我知你地有mon post架
好好醜醜都比個交代大家 唔好再拖拖拉拉成個林奠咁啦
Show Blocked User - 張元鷹
好爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞