youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋

1001 回覆
793 Like 38 Dislike
但重組好似係tony提出搵ken再搵返anson
重組後minecraft片好似講過
巴士阿叔出名就係youtuber?
有邊4種?
Ernest會唔會成為下一個受害者
成班𡃁仔玩YouTube,當時加個啊叔落去心諗做乜鳩
就係唔明點解係tony退
anson同tony大家心入面有條刺呢d基本野啦,但肯定有個引爆理由嘅
我覺得會
ernest如果你有mon post嘅 你真係要好好諗清楚好冇繼續同Anson合作
指鹿泥馬差我地兩條片
1)Benjamin/andy/jason
2)宅男內戰
佢情況又係同以前轉珠個fd好似
又係好fd好多片都有佢
可唔可以講下霧丸做乜入左一陣就走
呢單野係真關係出問題
但點解係要解讀埋Tony既離開係因為有anson就無佢
佢地有刺係事實,但tony點睇都係專注正職對拍片失去熱心而走
宜家仲成日要拉返tony出黎講加大anson罪名
佢地合返體果短暫時間我理解到只係tony唔再得閒
Tony生日飯條片唔通陪佢做埋戲先走
無料案內所個channel本身仲要係Ernest個人channel,容乜易成個ac俾Anson呃咗
指鹿泥馬其實係咪eminleo黎
把聲一樣 語氣一樣
係本人啦
有無睇最新果段, 開始呃緊啦。
後期有話Ken屋企發生咗啲情況,所以少咗出現
我都覺得把聲勁似
Fake
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞