youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋

1001 回覆
793 Like 38 Dislike
佢個名肯定宜家做咩都救唔返,做多柒多
我都係,果陣好似初中開始睇,宜家都畢左業幾年
上個月係石門見到佢返工
唔好以為佢地真係咁好感情啦,已經係過去式黎嫁啦。你睇Ken唔肯出文幫anson洗白就知
幾條垃圾, 咩慘慘慘
游手好閒, 不務正業, 第時都仲係垃圾
個條咩波波人到中年都咁廢, 仲好意思出來獻世
Ok,呢一點agree
知道arashi有睇呢個post

想知道信唔信波波有帶過anson叫雞
ig @homeboyclub
佢有留意單嘢,後先ig比左反應
Anson條女仲係到屌
燒埋佢又好似有D無謂
聽日homeboyclub話整個懶人包出黎
咪知anson同波波有幾仆街囉
使唔使嬲到開個story係到駁
啱先睇到原來阿ken一直都冇fol呢粒臭波
主要想知波波做咗D乜事
睇片波波次次都搭的士
以前佢地都唔係咁
同studio有間房瞓,有冇夾大份D租
宅男個channel一早摺咗好耐 不過依家爆咗咁多anson嗰個人channel都可以收皮了
波波係騙子,人渣
Anson係反骨仔,賣友求榮,渣滓
最後個studio大到痴左線
2邊大廳 廁所 仲有幾間房
正常貴租到仆街先係
人地同人夾無料案內所呀
好多人仲比假面anson呃到

係要上連登搞大件事先識回應嘅,有冇理過你地fans嘅感受?youtube ig 問極都唔會有答覆,
係連登上咗一日熱門,而家個鳩個上嚟mon po又解畫又盛咁,會唔會遲咗d?

當初重組返tony同anson好明顯係尷尷尬尬咁款,兩個圍住阿ken玩咁,退出係正常,不過退嗰個絕對唔應該係tony

屌你老母個波波又係on9嘅,本來已經覺得佢怪怪地,拍親片講opening永遠都唔會齊 又唔熟又有甩漏,完全hea到仆街,d片又悶撚到喊

俱樂部個個有自己ig 但冇個肯完整咁講發生咩事,過咗咁多年都仲係咁,好失望。
兩個純粹鋪路cap水各自搵錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞