youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋

1001 回覆
793 Like 38 Dislike
裝修波波間夾公仔鋪啦
知唔知開係邊
咪係,又話要踢爆,都唔知爆左d乜撚野
此post已完
樓主拎d實質野出黎講啦
同埋係咪同homeboysclub ig同一個人黎?
好撚怨婦 私怨feel 同埋d野好行
係就拎d野做到anson 波 永不超生
你點知的
攞光環唔係問題 問題係乜都冇做過憑乜嘢拎光環
其實個熱門唔撚係剩係for你抗爭架我支持抗爭但唔好抹殺其他所有討論啦好嗎
ken真係好慘
由佢加入開始 我已經覺得條撚樣好煩 講野又淫 淫得黎又唔好笑 仲要成日扮食家

由頭到尾冇人話過個話題有問題
但樓主好揀唔揀 係要揀和你shop前一日提起、炒作
揀禮拜二三四講唔得嘅 係都要文宣高峰期走出嚟distract
唔識爬文?
屌你垃圾港豬睇撚住YouTube抗爭啦
呀KEN 好撚黃氣呀
段段片都夾公仔 悶撚到呢 仲友雖然冇喺片講出口 但擺明扮曬大佬款 俾曬啲下欄野Ken做 自己就扮專家
由頭到尾都係ken條女係到講
anson同到波波拍片就係因為佢冇個女朋友乜都管著哂
除左夾公仔咪又係拍下旅行食飯
你話驚波波帶壞ken又唔見anson條女有驚過
基本上所有野都係因為ken條女唔鐘意波波同anson而發生
[member][/
[member]
呀KEN 慘撚完未
唔講波波之前d仆街野先
多個金主佢地即刻買新器材又換studio
波波拍片都唔係講廢話
起碼我覺得佢食飯片講得幾好
我記得佢地岩岩重組返個時買個穩定器都要拍條片
問心有幾多人真係會拒絕
割好正常
台灣野單野都證明佢係仆街
但我意思係佢係宅男個時真係有呃ken錢咩
帶壞ken就由頭到尾都係佢條女講
而家唔係呢個 呢個之前散左 而家女友新識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞