youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋

1001 回覆
793 Like 38 Dislike
有point就駁啦係到講廢話
Wtf
咁我話我又知內幕 同你講嘅完全唔一樣又得唔得 你信就信 唔信就唔信 講你就講啦 唔講當你信我
波波呃ken錢係指將youtube ge收入用哂係租studio同搞餐廳,令到ken收入大減,原本ken anson 薑三個夾studio,頂多每人千幾二千蚊,波波一嚟就要租千幾呎studio至少2萬幾蚊租,夾埋餐廳蝕緊錢,每個月3萬幾皮費,宅男條channel大部分錢就去左呢度
anson日本返黎之後得佢同波波兩個tim la
話驚人帶壞依樣野真係好好笑
波波係咪會逼呀ken叫雞?
btw ken條女同anson我會信anson囉
Ig:Millyjai 後尾呢條女同火都嚟個小智一齊
貴圈真亂
下,原來就係咁,d錢拎哂出黎投資其他喳?
個個講到d錢落哂另一個人袋,又講到好似屈ken嘔一筆錢出黎咁
佢哋兩個都同anson嘈過
做youtuber ge收入就係ken全部ge收入,條channel從來都唔算好賺錢,以前ken每個月有萬幾蚊收入,搞呢d生意無左7-8成收入,比着係你你點頂落去先
即係如果賺錢既就唔會有咁多事發生 蝕錢所以就屌人呃錢
咁我又想知anson唔係一齊蝕?
點解會屌埋佢呃錢
搞生意有無ken份?
ken又會咁順攤比人拎去做自己野?
租個大studio點會無端端會有得賺錢 ,呢舊純粹一個開支嚟,投資去間呃過人餐廳咪又係搵ar ken笨,你當然乜都可以話係投資有賺有蝕,火燎森 賭波網d人個個都話夾公仔機 賭波係投資la
而家波波夾公仔店$16000租部機比你都可以話係投資,你投資完蝕哂係你唔好彩姐,但正常人一聽個價錢就覺得搵笨la,咁都唔算呃錢,咁好多倫敦金 crytocurrency都係投資
拎錢去投資會係阿ken唔同意情況下做?
投資倫敦金會係d客唔同意情況下做?
係咪有咩誤會
我refer返上面話anson對波波仲耐又唔見佢條女驚比人帶壞
貴圈仲亂撚過娛樂圈
搬studio,阿ken有無份用?
餐廳有無落ken份?
阿ken本身有無同意lee d轉變?

唔同意點解個陣唔出聲,依家出黎話人呃錢

定係個陣同意左,後尾發現蝕錢居多,就話人呃錢,輸打贏要先?

講清楚好d喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞