youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋

1001 回覆
793 Like 38 Dislike
冇左阿ken之後已經無咩點睇
個19波波見到已經唔係好開胃

大家要為阿ken爭番口氣,唔好幫襯任何仆街波既鋪
啲粉厚到
Anson咁樣衰 唔搞笑 講野無內涵
唔知咩人會睇佢channel
Subscribe果啲正傻仔
波波加入後 d片8-9成變哂夾公仔 已經無咩好睇.....個個youtuber都拍夾公仔 開鋪叫人租

Anson成日過檔其他channel 宜家一有機會係日本做就唔點理俱樂部 過橋抽板
哇 閣下啲邏輯真係神奇
言下之意係咪即係行動po冇必要上熱門、同溫層唔使做文宣?
仲有「淨係識留喺連登」呢句又係搞笑 乜原來我喺連登以外做咗咩、 有冇發夢 要同你報告㗎?又話靜靜雞?
mon po狗做多咗啦
大j一早同哂屎萊姆 kzee anson個堆反哂面
記得大j拍片講過屎萊姆同kzee係人渣
佢之前直播有講屎萊姆 kzee
話一個唔係好熟 一個就係諗辦法逃稅既人渣
邊度
kzee係人渣 舊屎先係唔熟呀
你嘥氣la
你喺連登之外做過啲乜關我撚事咩p牌仔
講你一兩句唔滿意就屈鳩人mon po狗 笑撚死人
我係mon po狗都唔撚mon呢啲八掛po啦
摺埋自己先啦柒頭
其實一開始重組 波波未加入個時都高質架
睇呀ken勇者食壞咗既鴨仔蛋
呀Ken同anson互整都好好笑 扮幫襯ptgf個條笑到
波波加入咗之後日撚日夾公仔
個anson唔係過左日本冇拍?
冇追一排以為佢已經放棄左香港市場
邊會放棄丫,無香港人睇就接唔到垃圾手機game廣告,每條片$15000蚊 ga,佢就係有呢d錢就唔使理俱樂部
其實佢去日本打咩工
我原本仲以為佢同ken一人一邊
各有各拍增加題材
邊使打工,鳩拍幾條廣告就月入幾皮
即係純粹移民?
果然樹大必有枯枝 人多必有白癡
明明係你老屈我淨係識留喺連登在先。我駁到,你又再話唔關你事、賴翻落我度咁好笑嘅?

咦你好似冇理到我第一條問題喎 迴避呀?
大J好似同好多人反過面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞