youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋

1001 回覆
793 Like 38 Dislike
Anson好有機心
波波撚有良心
mastergapballball
唔該
唔俾留言
即係homeboyclub個帳係ken出緊post?
好亂呀
你點理解到係咁,我覺得只係一個單純想爆大鑊既宅男hater
屌好賤
間台灣野真心好食
咁樣恰人人生路不熟
條anson正撚樣
講野懶隱悔懶委屈
快撚啲接埋啦
波波呃9人已經唔係第一日 當初波波話比錢宅男佢地發展所以先加入到宅男
但係佢加入完之後就已經利用自己有比左錢出黎 之後就開始控制住成個宅男俱樂部
波波見佢地全部都黃 跟住叫佢地一齊搞個眾籌出黎 但係個眾籌收錢個度係落左波波銀行
有人爆佢地扮黃食人血饅頭 之後波波就屌9 KEN 成件事就係咁
自完其說,緊係無係地講
Ken唔出聲當消怨了事,女友怨氣難消透內情
Anson唔想俱樂部呢個品牌係度玩完拖字訣
既唔幫Ken,亦唔敢起波波飛腳
結果終於件事要引爆,anson為自己未來點都要解話同波波割
點知真係波波自己扮埋苦主嘆無情
成單野表面果浸可唔可咁總結
一睇就知Ken廢事煩唔再出聲
退出就算啦
Anson真睇唔想俱樂部就咁完
因為有商業價值
不過佢真係精,識做兩手準備
一齊搞無料案內所
開日本人市場,日本市場做狗屎垃圾都多過香港TOP10尾
到時由鳩你地班香港人點講啦
簡單d黎講
anson同波波都係仆街黎
點解anson永遠都靠痴,自己當初揀呀波波唔揀呀Ken,之後同波波搞唔掂玩唔到落去,就又搵返阿ken
真?消息來源?
咪再講呢幾件垃圾啦 關人撚事咩
ken 都叫你哋講返日程喇
多方面證供我都對波波係大仆街深信不疑
問題剩低樓主對anson完全有意昆ken錢,同波波絕對一伙呢一點有保留
我諗法大致同樓上,佢係勢利,係想靠媒體搵食唔洗正正經經幫人打工
但睇左咁耐我無佢係賤到會為舊錢賣埋同ken既感情
不過樓主講明行內人都已經清楚晒,有證據我都會信
薑檸樂d片好廢 完全睇唔出佢係有心拍 條友根本志在搵錢

一個冇技能冇賣點既廢柴點解仲可以繼續唔個醜去拍片
咁都關tony事
Del晒舊post
仲要專登剩返個post扮黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞