youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋

1001 回覆
793 Like 38 Dislike
明明就好高 差唔多米八
又唔好咁講  果D SALES 肯定俾上頭講到幾撚有意義
又幫到人  自己又搵到錢又剩 (利申 朋友做過)
咪用studio名義叫ken出錢
Anson唔係同ernest搞緊無料案內所
係日本做緊文宣咩
見佢地之前做訪問做到差啲比大陸人打喎
Anson唔係同ernest搞緊無料案內所
係日本做緊文宣咩
見佢地之前做訪問做到差啲比大陸人打喎
有咩問題?ken無份用咩?
樓主到依家都未講到anson點呃呀ken
同埋話係anson踢走呀ken
咁點解呀ken之前又會拍條片話屋企人問題所以暫時退出
lcw垃圾
第一次解散咪又係因為Anson
Anson又有幾好先 果時同咩(小精靈)拍拖
之後唔知點解走左去同第二班人拍片
咁就賣左Tony 同Ken
果時聽宅男吹水台睇到眼濕濕 Ken又要做part time 攝影師 又辛苦 又要比人蝦
宅男俱樂部又無廣告賺唔到錢 Ken佢地又要蝕住做
佢地D片係On9 D不過我好鐘意睇
解散左咁耐先等到Ken 返黎 兒家又解散(我都想ken有返D好日子過)
希望Ken睇到
P.s. 第一次解散仲細個都唔太知點解會解散
好慘
咁然後呢?
無搞Studio?定用左黎搞其他野?
如果搞其他野,咁點解會無預ken份,話哂係佢既錢

而ken又會咁順攤唔追究,自行退出?

玩踢爆又唔講清楚,叫人點企係ken個邊啊?
樓主出嚟講曬成個來龍去脈喇
邊到有話阿ken比人呃
Tony 真係堅黃!
乜撚都講唔出咪又係9up多
我尋日都見到 不過喺清真個頭
認真 唔好屈手足 發夢救理大佢有喺旺角派物資
樓主有冇證據
冇就當你鳩嗡算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞