youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋

1001 回覆
793 Like 38 Dislike
個霧丸都算啦 個波波夾入去成個style都唔夾咸濕叔父feel
同希治閣反咗面未
話自己有証據,但又話廢事拎出黎,知就知,唔知就唔知
跟住雙方大家係咁係到講反話,又成日係到追擊人
咁其實姐係想點姐
Anson仔都幾過癮 係咪因為呢個post 帶到個風向出黎波波比較仆街 所以佢先出通告割蓆😂 佢個撚仔觀望左幾個月先出個咁既通知 證明佢為人唔多唔少都有問題
難得Ken 仔今次通透 希望佢試下復出單拖上陣
死肥閪幾時收皮
小智同佢嘈咩
我比較想知佢食人血饅頭,d錢捐咗去邊,其他野都唔關我地事
所以大J睇人真係幾準,根本一早睇到Anson係啲咁嘅人,之前仲話佢踩人上位
其實龍門任你般
唔高調啲人會話你香港咁大件事都唔出聲 唔利用youtuber既影響力渲染其他人
高調啲人又會話你有機心 搏出位
原來柒波後面仲有大佬,有冇辦法搵埋出黎
P牌仔使撚不推文咩
叫連尼住封淨CC台俾你哋啊嘛
行動Po上熱門就贏到㗎喇
淨係識留喺連登呢啲同溫層文宣 有撚用咩
正 ?
估唔到波波係老千 佢個款仲以為係有D錢既阿叔(好似bob叔果隻咁)

一開始睇佢地拍片anson成個mk肥龍 殺馬特咁,我心諗屌你老尾咁都叫宅男俱樂部?最鐘意睇佢地以前拍下轉珠片 打機片 夠貼地同親切 好似真人朋友咁同小精靈抽下蛋 玩Minecraft 坦白佢地三條蛋散拍片真係麻麻架啦 勁多尷尬位成日假笑hahaha 不過勝在背景係公屋 自己屋企 拍d片題材又平民 又多互動 d觀眾咪多共鳴 我本人睇到佢地好似自己朋友咁

到後期再重組 波波加入 學人租studio 果時我都心諗 下唔係掛 拍埋哂D鳩片都租咁大間房 youture真係咁好搵?!跟住anson又轉埋look 日系文青咁 仲1要扮到好熟動漫好毒斯文乖乖仔咁我呢d真宅男一睇就知條友偽毒啦最尾搞到變到勁商業化 on9定埋d咩246出片 出埋哂d狗屎垃圾低質無主題既片 anson痴左阿屎自己個私家台拉埋條女拍手機廣告 俱樂部d片又劣左勁多 乜能野pokemon 夾公仔
個初心無哂 阿ken無哂料走去整古人啊 隊益力多啊 大食王啊 反而波波9up下仲keep到基本質素
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞