youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋

1001 回覆
793 Like 38 Dislike
之前係街好似見過佢 做係街個d幫咩組織簽名 咁我諗應該係pt黎
小智其實去左邊 連佢ig都搵唔到
我覺得波波最仆街
啱channel應該自己本身有檔嘢
之後愈來愈多人睇 有左人氣自然有廣告
再加上間唔中出下product 點都會搵到錢
studio都搬左兩次 肥仔車都換左部
最記得係佢同nissy抽蛋😂
哇 好撚大隻
我覺得光環唔怕攞
你係有樣嘢怕咩俾人知
何況你係日本生活 圈子接觸咁多日本人
俾佢地更了解呢場抗爭唔好咩
你覺得姐
事實係大把人都好低調貢獻呢場運動
唔係個個都要係ig高調話比人知自己有咩貢獻架
ig?
入面條女為咗溝澳洲鬼佬,俾咗綠帽諧星組嗰個力王戴
佢仲簽左咩人?講黎聽下?
你講佢簽左咩人黎聽下先啦
WHO?
無料案內所Channel就係ernest本身嘅Channel貢獻出來,好似ken貢獻自己channel 出嚟做宅男電玩台咁,ernest 開始步緊ken後塵
又唔見anson貢獻自己嗰個Channel出嚟
Ernest見到就咪咁天真同anson夾
條友有機會又飛起你
唔通anson話自己呃9同伴咩
衣你老母
阿ken無左個假朋友,但多左個真女友
Anson同波波唔洗周圍再搵我係邊個。唔係Ken同小而叫我爆你地大獲既。 係我一直睇唔過眼你地既所作所為。若要人不知,唔好太低b!
我知你地有追po
剩係想講錢可以再搵 比個外人搵笨條氣點順?
自己兄弟比你搵笨 都冇所謂
一世人可以有幾多個兄弟?
因為你可以呃可以傷害既都係你最親嘅人,
唔該自己諗清楚啦!
真係對某人好失望。
某位師兄。
睇呢完篇我就信
波波唔撚洗講 原來Anson都咁仆街
呀Ken
件事揚左, Anson 先出文回應, 之前俱樂部d 人係咁留言又唔回, 而家又即刻同波生割, 又好似唔關自己事, 兩個都係仆街, 見到ken 而家開心過以前, 鄧佢開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞