youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋

1001 回覆
793 Like 38 Dislike
e個真 青衣人實證
閪波之前呃撚左西環食台灣野果兩個台灣媽媽 因為用法津手段 簽野果陣間野名義係得條仆街一個 但係兩個台灣媽媽先係主理果個之後紅左cap完水 諗住拎個名起飛兩個媽媽 之後搞左一排係人都知之後記執左 拎個舖位搞垃圾三餸飯 唔知依家執左未 只可以講條撚樣為搵錢 無恥到極

原來已經有人講咗
東涌同青衣好近嫁啦喎
第一次解散好似係anson同tony都想溝蔥蔥,tony爭贏咗之後解散
講真佢地合作返到tony出走都只係半年,我懷疑嗰時柒波已經想買起個channel 但係tony唔同意先求其作個理由話工作忙先退出
tony話退出嘅最後一條歡送片話可能會間唔中回歸下,結果之後都冇咗影,佢同柒波好似從來冇喺同一條片出現過
之後佢好高調接受採訪 仲話要參選特首
https://www.inmediahk.net/node/1057408 原來個波波真係咁撚仆街
呢度個個講到自己係呀Ken同Anson熟人咁既
究竟有冇證據
追左宅男俱樂部咁耐一直以為Ken同Anson係真心朋友
呀Ken有冇親身話過Anson呃佢錢?
Royal級樓豬
More detail
就咁睇樣
三個都係老千樣
不過樓主如果講既係真咁ken好撚慘
薑檸樂都係
Ken女朋友之前爆過料啦,洗唔洗3條友係你面夢請先叫證據?
你點知的
屌你老母越諗越替Ken難過
先唔提個仆街波 我唔信Anson會出賣ken
但出黎求其交代兩句話各有各忙對唔對得住自己良心
去撚咗日本逍遙快活 個兄弟仲係到捱累仔
由波波加入開始已經唔想睇
睇左咁耐 越黎越撚垃圾 到最後冇撚睇過
唔出樣 齋talk果個channel唔係eminleo黎咩,把聲一樣
Lm... 好沉重 ken仔
身形都真係ok 但覺得佢個樣怪怪哋
個ig咪又係屌波波
邊到有話anson呃錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞