youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋

1001 回覆
793 Like 38 Dislike
Hello大家好 我係ric.....
唔知佢玩完貓未
我唔反對連登 逐漸變成一個抗爭嘅交流平台 但係都請尊重返 以前連登嘅文化 並唔係話所有人都想成個連登都係抗爭資訊 或者即時消息

麻煩想睇即時消息或者日程表嘅去返CC台
啱啊,所以臭西波入左黎之後我都好少睇呢個Channel
有嘅
唔紅果d
okok sorry見到條友三句不離p牌仔有少少爆咗seed
不過始終唔希望行動po因八卦po而沉底
話說家樂去左邊
玩完貓 咪玩蟹囉
收皮啦 迴你老母臭閪避咩
都未屌鳩你斷章取義話我唔俾行動po上熱門
而家熱門係咪冇撚哂行動Po俾其他Po霸哂啊
唔講以為連登而家變咗抗爭資訊平台
出咗懶人包
( Show Blocked User - 張元鷹 )
閣下陰陽眼?竟然睇到啲我自己都唔知自己有講過嘅嘢?
咦等陣有個button叫完全封鎖
抵制Anson 同波波夾公仔!
Youtube界毓民
得喇收皮啦你,知你做過好多野叻叻喇,快啲出番去推行動post啦
https://www.youtube.com/watch?v=xwQ0TdywqpA
送畀佢哋三個 呢首歌啱嗮
btw tony有追post嘅話 可以開post講多啲巴膠嘢 想睇
快撚啲Block
我先唔撚care你呢啲戇鳩仔
Givenchy件衫設計係咁架大鄉里但件野都唔方真
Anson連大排檔都拎日本做比較
明明只係去咗日本幾個月
唔講以為佢喺日本長大咁
https://www.youtube.com/watch?v=VCC94dQDObw
唔講以為佢日本人

啲名牌野啲設計鳩鳩地,穿晒窿偷減成本但係賣到三千幾蚊一件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞