youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋

1001 回覆
793 Like 38 Dislike
有無d實質嘢睇睇?全部得個講字
只係知波波呃錢anson割席 ken好慘
個匿名ig 好似爆好多料 但又好重私怨
成件事又講d唔講d整合好先開post啦屌
其實波波個經理人都係仆街
佢同波波係friend
然後四處扮同其他youtuber friend
之後用唔同手法去勸佢地同佢簽約
仆街到爆!

佢地周圍想簽唔同youtuber
然後呃哂d分紅錢
有d youtuber已經中左伏
阿ken真係睇到出好仔黎雖然摺摺地但係人畜無害feel
佢地以前d整蠱片玩野片大部份都係阿ken俾人撚

個爆牙仔就扭扭擰擰懶係chok咁
明明好樣衰下莫名地有種偶像包袱

個波波就更加不倫不類老成截痴埋去完全唔夾
而且真係面目可憎但又有種莫名既自信
講野直頭噁心懶高深扮專家真係得啖笑
總之成個package令人好反感

睇得唔多純粹個人見解

btw
tony果種鳩類似熊仔頭浩南哥果種
呢種由骨子裡透出黎既鳩絕對畫龍點精唔係刻意扮到
你講既野有一半係錯
已經有好多youtuber拍片講過
訂閱/Like/留言無論幾多
都唔關YouTube分紅事,即係錢唔會因為咁而多左。
YouTube分紅係靠觀看率
同埋有幾多人有睇YouTube果個廣告去計

然後你話有好多聚會吊金主?
講個例子黎聽下?
佢仲周圍搵唔同YouTuber幫佢推佢d公仔機
例如舊屎, rock哥,kzee,熊仔頭...
開頭呢d全部免費俾機佢地,
然後就借佢地既知名道,
去同其他youtuber講佢地想埋Youtuber公仔機,
之後就呃後面 join果d youtuber既錢
好撚賤

而且,果時仲收到情報話,佢地有搵sunny,
sunny之前ig story定live都提過下,
但最後唔知點解冇左件事

Rock 哥會唔會都係受害者?
佢地之前勁friend, 又合作拍片
你又知
雖然佢之前有拍過片話眾籌 佢有同啲台主有講過下 但係事實上最後搞唔成
信就信,唔信就唔信。
一早已經知佢係仆街
正仆街
ken 都幾撚慘
佢講你又信喎
份工就係分job俾佢地做,佢地有私餐就唔知啦
哇 好仆街 利用youtuber 人氣
追咗成個ig同大半個post都唔知到底Anson衰咩
唔鍾意Anson嘅係Ken條女, 唔係Ken, 又變成咗Ken嫌Anson太功利
又話Tony被Anson食咗條女所以嬲到反面, 講講下又變成Anson想溝條女被Tony搶咗
雖然咁耐以嚟都冇關心過"兄弟"都似自私精㗎喇

不過睇Ken個ig佢都重視佢女朋友, 而女朋友亦的確因為波波出現後而感到情緒困擾, 加上如果女朋友一直唔鍾意Anson, Ken為咗女朋友唔再同Anson合作都正常, 亦符合之前Ken拍片話想陪多啲屋企人
如果波波真係之前呃兩位台灣媽媽嘅A先生, 有呢種人喺到左呃右氹, 搞過咁多事, 無論Anson知唔知情、默唔默許, 都真係幾難令宅男之間嘅關係變返之前咁

between, 前面又話波波窮酸樣, 一睇就知要靠呃起家, 但兩位台灣媽媽嗰件事講過A先生本身已經有錢, 仲要有個舖位, 所以先呃到兩位台灣媽媽入局
睇前文後理似波波係二世祖, 仗住有兩個臭錢成日想控制人、成日搞風搞雨搏出名多啲

寧化飛灰 不作浮塵 光復香港 時代革命
Tony自己開直播話冇反面 只係價值觀唔同 (我覺得係因為Anson功利) 不過完全冇聯絡 佢話如果知道Anson去日本都會拍段片祝福佢 但係佢根本唔知Anson去日本
本身係宅男fans一早已經知道homeboyclub呢個ig存在
呢個ig一直以來都係講宅男負面野
追曬全部post覺得係唔係呀ken女朋友管得佢太嚴呢?
因為拍片而無時間陪佢而妒忌?
睇過當中有啲whatsapp 台灣叫雞對話圖好似只係一班男人老死friend好平常對話以女朋友角度睇一定有問題啦!

仆街anson 扮晒嘢 推波比人最叻 講到自己無辜咁 聽日見btw
情義 同 錢

有人選擇前者 所以就算feel到有伏都寧願同你一齊踩

可惜有人選擇後者 用「遠水不能救近火」嘅態度冷處理所有問題

爆煲係遲早嘅事
https://www.youtube.com/watch?v=-UAaIpMMUgo
睇留言話食貓糧 搵嚟睇下, 嘩屌你老味 唔睇由至可, 5:47嗰到 KEN明顯真係唔撚想食想喊咁款,條撚屌都要逼佢食, 之後片尾嗰到自己就妹一下, 屌 好撚賤格, 點撚解唔係一齊試, 分撚明係啲惡啃嘢質畀KEN, 重話叫觀眾留言叫KEN食屎, 啲留言都重真係懶好笑咁講要KEN食屎, 我唔知KEN會唔會睇COMMENT, 但睇撚到都真係會灰撚到爆
肥撚波同賣友求榮ANSON你哋有人性就同KEN做個正正式式既道歉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞