youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋

1001 回覆
793 Like 38 Dislike
你諗下波波係一個咩底細ge人先la,先呃台灣人間鋪,再呃俱樂部粉絲去開夾公仔機,而家尖沙咀間鋪唔開都唔知係咪走左佬
你唔好講之前啦
夾公仔個排開到成行成市佢地覺得值得投資唔意外
起碼佢地投資完真係有樣野有回報 唔係比完錢就冇左件事
但你就講到波波係一心想昆佢地錢咁
都話anson收左波波錢,咁緊係幫住波波,兩個人話搬studio 咁ar ken可以點反對,其實ken比人呃完都無出聲,不過係波波比人挖左之前幾次呃人間鋪 叫雞 呃粉絲ge黑歷史先發現爆佢大鑊
食人血饅頭,屌佢老母,籌香港人錢唔撚知去撚咗邊
咁如果波波覺得佢問心無愧係無呃人錢ge,點解唔學anson出post解釋下呢,無端端條channel 變哂黑色,你唔拍片都唔該講下發生咩事丫
唔係好明點解搬studio都話呃錢,大家日日有份用,有份租,可以呃乜鬼
你咁講,姐係交租舊錢會突然落左anson同波波袋,獨吞?

咁投資餐廳又點計?
ken唔同意投資,可以唔出錢,呢樣有得反對啦掛
本身加左波波入黎 都唔睇好 佢份人一睇都知
成日係影片講太多黃腔 唔太討好 ⋯⋯
呢家仲要呃人錢 呢單野本身ANSON 想化小事就算
直到有人爆先肯講幾句
KEN真係慘 比人單飛 仲要受氣
睇返佢之前拍個D片
波波之前呃人間鋪都呃到la,你都可以話個租客小心提防就邊會呃到丫,而家波波係老千,佢要呃ge夾埋anson 係有大比數投票權,只可以話ken當左anson係兄弟無提防佢
成日有人話呃錢
但每次講到呢d位就唔詳細講落去
唔想講就索性乜都唔好講啦,又要話咩睇唔過眼呢樣個樣

追哂post都睇唔到究竟係點樣比人呃錢
本身話anson有份,講下講下變左係波波呃
跟住又話原來因為本身anson收左波波錢去呃ken
(咁都幾大工程喎,為左呃阿ken要去收買anson)

想重組事件都重組唔到

跟住你又話波波本身都係老千啦,呃黎呃去有咩出奇,但咁係咪就直接等如佢有呃ken?

唔係話幫邊一個,但到依家都無人實質講到出黎點樣呃

一係有野就講,真野怕咩比人知?
唔好係到好似怨婦咁係到講廢話

一係就講清楚
唔好愈描愈黑,因為你講既野入面淨係感覺到成件事純粹金錢糾紛,投資失利,但就想輸打贏要話人呃錢
Ken 條女喺IG話Ken同Anson而家根本冇聯絡,ken 冇覆Anson ,Anson 仲係ig 話有keep住聯絡
Ken條女

之前仲係屋企樓下見到呀Ken係到叫人助養兒童
成件事都係你地係到帶風向,一個二個事後孔明。
當時人Ken 其實都冇講過d 咩,感覺上佢宜家左右做人難。

YouTube 做唔掂咪轉行囉,Anson去日本發展自己事業,波波有夾公仔生意。
收皮啦 有證據就拎出黎
我唔似你地佢條女講兩句就信哂都要屈我係波波
過左咁耐fact check都唔識?
聽一個人講野就當真
波波條死肥野一睇就知唔係好人啦
比較想知阿KEN呢排點
死仆街波狗公開條數啦屌你老母呃錢呃到你咁撚樣因住收尾嗰幾年呀

仲有嗰條傻鳩mk仔搵親邊個合作都不和 知佢咩料啦睇吓佢幾時又同人反面

好彩tony ken走得快,對住咁嘅閪人都唔開胃
😂東涌同青衣唔太遠姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞