youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋

1001 回覆
793 Like 38 Dislike
好人係有嘅,不過都係仆街居多
嘥鳩氣 我明明係話冇必要講自己做咗幾多嘢 而家反而講到好似我喺度曬自己做咗幾多嘢咁
上連登真係要謹記勿認真
名牌嘅嘢我真係唔識
剩係知佢外表成個乞衣咁著咩衫都唔會討好
kzee人渣都講咗好耐啦 之前大J kzee 阿hin 秋本成日一齊拍怪彈
之後kzee被爆咗係人渣之後咪周圍R其他二打六拍片囉
記得之前大J直播打機同秋本講過賤人kzee單嘢
屌你老母啦anson
當初媾chungchung030點知俾tony搶左
一直都懷恨在心!之後再呃鳩milly
同milly離離合合中途再媾撚左milly個fd
唔係你當初一腳飛起小智!小智會同milly一齊?
依家條女唔撚係日本讀書生活,你會同條女一齊?
講到有幾撚愛,最後既目的咪就係利用囉
hi arashi你既有用之處就係呢條撚樣口中「我一直都好想係日本發展」就係你呢種蠢閪先會上佢當!

最後我希望anson wong咪撚再利用ernest!
ernest由2,3萬訂閱既時候就已經睇緊!
我唔想連ernest都無埋!你已經令到我地好多舊觀眾失去ken tony
你個食屎狗!識做既就收收皮咪再出黎獻世
追左好耐 post ,覺得阿 Ken 慘
睇佢哋啲片啊Ken個樣好似幾日冇瞓過覺咁
條柒頭痴邊個就邊個衰
Arashi就算鳩數啦
未試過仆街係唔知痛
可能諗住跟條柒頭就可以輕鬆搵錢
點知搵親都係陰積錢
又真係幾似喎
Anson 你條仆街去左邊 又話要回應 出嚟一五一十講啦 咪扮無辜 乜撚扮野都唔知好喎 你點會唔知波波仆街呀 而家有人話你先講?
而家出左post 個頭同波波割而又話波波付出好多 媽好亂呀

往事只能回憶
佢哋三個陪咗我小學,係我粗口老師
唉⋯⋯
ching 知道好多野咁
大J呢啲人好有歷練架,由以前個youtuber上tvb節目有記者訪問大J點睇件事。大J都兜個圈黎話youtuber就做好youtuber唔好發埋啲明星夢睇清楚自己定位。之後有次起大J電話底個次,總之好多野都睇得出大J係有歷練,要呃鳩佢一獲唔容易架。
都幾肯定ernest係下一個受害人
大J,笑波子同Sunny 雖然都係拍小朋友片

但都一定係醒目仔

大J玩電話果次撚到班人狗咁樣

最近D片見到佢上街應對班綠曱甴都處理得好好

個人又冷靜又有組織,個樣就扮晒傻咁

笑波子平時又係膠下膠下咁扮豬食老虎

Sunny你睇芷鹿泥馬D片都知佢咩料

人地搵咁多錢而且仲屹立不倒,一定有佢嘅原

依幾條友都好少同其他人合作

最多都係自己最熟果一兩個youtber
arashi好靚好gfable
真心,依種自來熟懶係social嘅真係好唔舒服,第一眼已經覺得佢有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞