youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋

1001 回覆
793 Like 38 Dislike
Flaming Dale
8 個月前 (已編輯)
阿 KEN 樣樣都唔得,所以只能表演食「奇怪的東西」引人笑,下次可以進化食曱甴,食屎,飲痰…認真意見︰其實你不如增值一下,總好過拍呢類低級趣味的片…波波好睇係因為佢雖然外表搞笑,但其實內心多才多藝,而唔學似你咁,一直做非常嘔心,核突的事…

??????????????????????????????????????
多才多藝?????????柒頭波打手?????????????????????????????
你講邊篇文?
屌呢個post同個ig都講到1999, 好亂, 中段又有講波波係有食人血饅頭, 其實到底咩事?
有冇清楚咩事嘅人認認真真整合一次成件事? 最少都要班友嘔返啲錢出嚟?

寧化飛灰 不作浮塵 光復香港 時代革命
有冇archive?
冇啦 果次係Tony離開宅男俱樂部一年之後第一次直播 得3,40人睇 講咗好多秘密 所以特登唔留底
波波份人真係好仆街
台灣做到養十幾廿人係因為佢地市場夠大同台灣依家網絡化得比香港勁,比如買野依家網上就得咪做死曬班街鋪,其實班youtuber搵到錢係因為佢地食左本身班電視明星d job,比如一個job一百萬,以前搵個明星請到一個就要60萬,依家請一個youtuber先20萬一個,60萬可以請三個,宣傳效果一樣,但其實你感覺佢地搵好多,但其實只係班明星以前搵得仲多你唔覺有朋友係台灣做youtuber佢解釋你諗下就算係大j年薪百萬,對比傳統電視明星黎講都係好少但大家識大j可能仲多過識班tvb星仔

人血饅頭可恥
當Haywong 死咗
姐係係反左面囉
有道理。
另外因為啱channel本身接勁多job
所以搵得多
佢地既第一批觀眾留一留名淨係睇過minecraft 第一二期之後就冇再追

因為以前好珍惜果種成班朋友一齊玩既童真所以先睇你地

原來真係人大左以前班friend一定散

呢個post都食左唔少花生原來仲因為個單眼皮解散過

Btw如果tony仲有mon post睇到呢個留名都好慶幸你一早走撚咗

三個中學同學搞youtube 無啦啦多左個呀叔做乜撚

真係執柒得冇錯頂你個肺我見撚到個呀叔都唔撚想click入去
次次個channel有咩野發生都不了了之,又唔好好正式交代
尖沙咀果間夾公仔鋪頭好似冇開成兩個星期,係咪cap夠又折埋左有冇人知? 但我見d機仲係度
pull
唔係已經呃咗咩 咁樣轉名法
Ken條女出story保護ken真係好感動
當年個個都有女 得Ken係真宅男 個頻道又多次得呀Ken一個支撐
佢一定好心灰意冷希望你哋幸福 香港加油
真係對Anson失望 見佢覆comments 好偽善feel
呃人錢就係仆街 理得你係邊個
Ken 條女好撚正
怪人又係初中回憶 但無左當初份搞笑
拉唔到既屌你
Ernest係咪有出過臉俾大陸閪兇啊
波波就呃台灣媽媽條仆街?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞