youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋

1001 回覆
793 Like 38 Dislike
啲花生多撚到
不過真心覺得阿ken好慘
好彩佢仲有女朋友撐住
聽到佢女朋友話佢離開左宅男後成個人開心左
唔知點解點到覺得有啲心酸
一心意為大家想搞好佢
點知到頭來好似俾人當傻仔咁
屌咪姐係盲撐
又無證據話其他人講大話 或者證明自己清白
你私底下為人係點 無人知亦都無人想知
一係你就攞證據出黎
講埋晒啲垃圾無意思
聽真D把聲就唔似
泥馬哥依期應該都幾忙
又大J Benjamin 又宅男俱樂部
可能連條女都呃左
條女自己都話唔了解今次事件
總結就係我唔知咩事 但係我盲撐條仔 你地唔信我就係haters
同條撚樣一齊兩年以為自己睇透佢咁
你唔睇下咁耐以黎同條撚樣合作過嘅人 邊個唔係反面收場
條撚樣連識咗咁耐嘅中學老死都可以出賣 你覺得你嗰兩年好巴閉? 遲早飛起埋你呀
近年Anson係螢幕前嘅形象算成熟咗識諗野
同以前仲係肥仔嗰陣好大出入應該呃咗唔少人
但我睇完佢嘅Facebook回應後相信狗改不了吃屎
個問題中心係宅男 但係講到人血饅頭有關聲譽利益嘅時候
佢就會自己此地無銀去維護番自己同無料嘅形象
九唔撚搭八露曬底 根本只當兄弟condom 自己越辯越黑
食屎啦你Anron
嬲到打錯字
佢地讀梁植偉?
成篇野都係講雞蟲波而唔係阿ken
根本就係唔想得罪大金主
一句到尾都係為左錢而出賣友情
你一定係知得多過佢條女啦
ken條女同樓主講乜就係乜
笑撚死
收聲啦無人想知你發夢撞到邊個
係六月某一日都見到佢出嚟
風格根本就唔啱
去到尾得佢一個有心搞
隻肥波就cap水
anson就飛去日本話鳩知你
阿ken比兩條仆街玩咁
好早期既片有講過係
我冇睇開佢地,只係曾經睇過佢地一兩條片,唔係好明點解無啦啦會搵個污糟邋遢阿叔加入,成件事唔夾之餘係見到條友已經唔開胃
做死佢
講到KEN同ANSON一早反左面
但我記得6月某日發夢
KEN出STORY仲同ANSON一齊架喎
大J 秋本 KZEE HINS 4個一齊拍片點會唔熟呀
好似話KZEE呃左佢地幾十萬
其實波波之前仲有個霧丸 好似本身係anson cosplay 朋友
係波波加入後仲有一齊去台灣旅行
片尾都變左4條友 anson ken 波波 霧丸
過多一排就無聲無息咁走左 片尾變左3條友
見佢同KEN都仲FD
但無咩人提過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞