youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋

1001 回覆
793 Like 38 Dislike
On9 anson 大仆街黎
垃圾不值一提
其實唔知佢幾條友點解咁多fans
曾經認真睇過幾條片 真係唔好笑 唔知做乜鳩咁
係office鳩下鳩下又一條

至於上面有巴打咁深入研究 仲講到好似係人都有留意開咁 真心佩服
唉 見住宅男不停離離合合真係 btw有冇人記得當年宅男被某已上神枱utuber借上位個單野
佢好似同家樂都係做剪片
有冇人同我一樣其實都掛住火都泥
大j ah ma
大j 最後贏家同期啲youtuber收晒皮
怪人製作

但呢排好似翻生了
真心講句 是但啦 都無乜人理
佢最近好忙 又Bomba又Ming仔 琴日仲有大j 今日宅男
Ken女朋友都有Mon post
之後叫大家關心返香港
宅男內戰
又係件Anson
純粹個人觀感
條友真係好撚樣衰
咁撚樣衰仲要學埋啲日系mk打扮
柒上加柒呀屌你老味
之前有睇過下佢channel
屌你老母又係拍條女在日本乜乜柒柒
屌點知香港妹黎
柒就算啦點知性格都係撚閪
原來佢哋連FB都del埋
呢度好多觀眾都係2012年開始睇佢哋玩Minecraft

最起碼第一季佢哋三個未反面(第二季唔多記得),加上三個本身識好耐,啲言語交流夠真、夠戇鳩,同其他遊戲channel嘅打機片相比下少好多冷場
岩岩睇返anson個channel 發覺佢係大概反送中發生3個月個時
接左大量手遊廣告
我記得之前有人屌話 因為有d人表左態所以搞唔到手遊廣告
然之後轉晒比某一堆無做開手遊既youtuber做手遊廣告(好似有人話係屎萊姆係搞手仲收好重佣金)
所以anson 屎萊姆 無料案內 薑檸
仲有個堆細b eg 總之個堆有牽連既人基本都係偽黃??
唔開名

係唔係「佢哋三個玩老翻」嗰單嘢
應該係第三季嗰陣反面
拍拍吓腰斬
講真,第一眼已覺得佢係仆街。
又中
我覺得家樂加入都好d 正正常常
個波波完全同宅男冇關
黎黎去去都夾公仔
佢個Fd nissy去左邊
薑檸應該唔係偽黃, 佢69都有去遊行
詳細可以睇返不滅墨水條整蠱片, 佢有set 69 落日曆
其他就唔清楚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞