[KPOP] 2019 K-pop 討論區(27)

1001 回覆
8 Like 30 Dislike
.已unlike
下唔係台灣網黎架咩
@不好閉嘴吧

<河成雲 今天凌晨在官咖上傳的文字 Ft. MMA>
入圍獎項:40%音源 + 30%投票 + 30%評委審查分數
投票和音源累計都是第一,但卻不在最終出席lineup裡.
Cr. Theqoo ​​​​

@韓流

拜託讓粉絲相信自己的妍雨
(cr theqoo)

最近有咩競爭對手?
泰妍有冇?
191129 SuJu利特-ITZY Lia, Gaon Chart Music Awards MC確定

11月29日主辦單位社團法人韓國音樂內容協會表示「明年1月8日 週三晚七點 將在蠶室室內體育館舉辦的第9屆Gaon Chart Music Awards由Super Junior的利特和ITZY的Lia擔任頒獎典禮主持」

「擁有‘說到MC就是利特’的修飾詞程度的展現出流暢主持及妙語連珠口才的利特和有著音樂節目特別MC, K-POP Festival MC等多種主持經驗及優秀英語實力的Lia的首次組合讓人期待」

cr. 淺光
起碼以前上得榜嘅你一定聽過佢地個名 有一定名氣
而家上親榜嘅可能連韓國人自己都唔知嗰啲咩人嚟
係咪del左po
搵唔返
https://youtu.be/aSGisoCdLPc
有無人貼過 今次正左好多
不過得200萬 無晒fans?
有 不過依個年齡層嘅fans大概唔多會上YouTube
冇yeonwoo 個pat 仔睇
咁睇MML 做乜?
唔通睇JooE 阿?
Nancy 而家太肥膩同埋mix 個d 人大大下會變樣 而家佢變緊 唔係好岩胃口
可能同期訓練都話自己係
咁就會變成討論區有評論
完了
音源歌手都無咩邊個彈起
唔係一直話無收入咩
躝啦傻鳩
打飛機就死返出去啦
年頭去美秋里個陣 妍雨話仲未有收入
但呢半年本身mmld 聲勢弱咗好多
估計都唔荒有收入或多收入

睇佢live講嘅嘢覺得係公司想佢退團拍戲搵錢多過佢本人想
Lia啊
公司一定有錢賺嘅,係藝人無收入啫,借頭借路做條數話總收入最後用咗喺邊度,最後無盈餘分唔到畀藝人。對妍雨嚟講,一定係做idol會易生存過做演員。
黎香港去紅館開係咪啱數啲
其實點解韓con唔興開四面台?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞