[KPOP] 2019 K-pop 討論區(27)

1001 回覆
8 Like 30 Dislike
依間垃圾公司幾撚時執柒咗佢
畢竟冇人知事實係點
可能個時jyp真係見佢仲細 想擺多幾年
咁somi唔想等咪走囉
只可以講佢運氣真係差
難得有公司肯比佢solo出道 母公司yg就收皮
出道曲又唔算特別好聽特別紅
佢本人又未有令人眼前一亮嘅台風同實力
依家搞搞下話就話出咗道
但咁耐都好似冇乜聲氣咁
但諗翻轉頭 佢唔走都未必入到itzy 仲做緊萬年練習生
點會入唔到itzy
嗰陣都組哂出道組去睇twice演唱會
Yuna嗰陣都未有份
Jyp連藝人約都俾左佢㗎啦
所謂空白期都仲有綜藝上 有featuring出
點會係萬年練習生
其實真係同玩完冇分別 kppp呢d都係貪新忘舊 d fans比左錢但又見唔到人 片又冇 活動又冇 好自然要搵寄托 最後慢慢流失晒
照你咁講
我話JYP揸盡SOMI做話題宣傳隊ITZY都得啦
啲綜藝同featuring好明顯係因為somi佢係pd101第一名而搵佢 咁佢要出節目無理由係練習生約 轉合約都好正常姐 講到轉藝人約 jype 一蚊都無分咁
究竟我有生之年見唔見到導導唔再做jype狙擊手
講到尾根本係商業考慮
實質係點冇人知
成日拎個藝人約黎打飛機
神化間公司 真係痴鳩線
岩啦次次駁唔到就講哩D啦JYP狗
白藝潾 朴智敏 白雅言 2AM MISSA
我JYP對佢地咁好 完約前2年都無野撈廢事佢地咁辛苦
佢地都唔識珍惜 成班25仔
依家講緊佢會唔會做萬年練習生
唔係講緊間公司有冇錢分
搞清楚未
即係jype有150唔賺
賺100 就算
CLS商家佬
正係MAKE個NOISE都有排講啦宣傳慳左200阿
成班完約走都走唔切咁
又唔係屌佢 講緊娛樂圈就係咁 你都係打份工 做到未做囉 做唔掂未轉行囉 我又唔係佢邊個 點解要幫佢搵埋借口? 我地只係旁觀者 佢做得好自然有人讚 做得差自然有人踩 而家得佢辛苦咩? 要怪就係一d惡意中傷既人啦 但連善意或者中肯既批評都唔想聽到既就不如收檔啦
佢有抑鬱症同佢做假一位有咩關係?
大家質疑佢果4千萬分 = 惡評?
佢自己叫fans衝銷量之後俾人爆有女 = 惡評?

KPOP大把人慘Q過佢 都無佢日日係度扮慘搏同情
@ 韓國me2day

【OSEN獨家】[《親密綜藝》將於11日在濟州島首次開機]10日,據OSEN獨家報導,MBN新綜藝節目《親密綜藝》的首次拍攝將於11日在濟州島進行。此次是曾執導《兩天一夜3》的金成PD轉到MBN後首次亮相的綜藝節目。意想不到的新鮮陣容崔秀鐘-金俊浩-Defconn-李龍鎮等4名韓國人和Sam Hammington-Okyere Samuel-Bruno-Robin Deiana等4名外國人,將產生怎樣的化學反應,令人期待。該綜藝將於2020年1月首播。
@韓國me2day

【news1獨家】[MOMOLAND確定將於12月底回歸]10日,據news1獨家報導,MOMOLAND確定將於12月底攜新專回歸。此次是組合以6人組首次回歸,她們將展現怎樣的全新面貌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞