[KPOP] 2019 K-pop 討論區(27)

1001 回覆
8 Like 30 Dislike
咪話左H榜計少左ASTRO 4日銷量 然後the show直接用計少左個數
仲有呀 冇人係到爭論專輯銷量分 因為一定係ASTRO/AOA拎個一千分 重點係G榜唔知邊到走出來個四千萬分
兩姐妹?
個四千萬分又去左邊呀?黑得滯睇唔到呀?
鄭俊英都上訴
勝利佢地唔駛受喎 梗係上訴啦
白痴仔 全部人由頭到尾都講緊個音源分呀 係得你見到銷量好似執到寶咁衝出來柒
The show Gaon兩邊都照屌 super
只係一定唔會屌藝人咁解
所以我由頭到尾冇講錯
見到嘅分低過人 但係見唔到嘅分高過人 所以個分係光明磊落嘅
你梗係冇野好講啦 都駁唔到
你都幾撚好笑 自己衝出來鳩up銷量問題 柒撚左但係又答唔到音源黑幕
AOA 原始數據轉周榜冇少到 仲有分加
ASTRO 原始數據有AOA六成幾 但係未入榜
Kang daniel 原始數據轉周榜少左四千萬分 排名仲要低過人
你係咪盲撚左呀傻閪 咪答撚左你銷量H榜計錯數 計少左ASTRO銷量 比埋link你又唔撚睇 係到自high打飛機
成日post講撚左成日gaon個四千萬分憑空變出來又憑空消失啦 咪又係駁唔到個四千萬分係邊度來 仲有gaon證乜撚嘢明呀 證明自己變個分出來比the show 跟住周榜又收返呀?
傻閪 成日衝出來柒 縮返入你老母個閪到啦
I*ZONE、X1皆為造假觀眾投票數選定成員,WANNA ONE的一名成員也是造假觀眾投票數而選定。
WANNA ONE的一名成員也因票數造假被選中。 2017年6月,安PD在produce第二季最終直播中推翻了C某和D某的排名。排在前11位的C某被淘汰,排在11位後的D某成為WANNA ONE的成員。 安PD在當年5月一次選拔時,還更換了排在60名以內的E某和F某的等級。安PD在2016年2月的produce第一季中也淘汰了是第一次選拔對象E某和F某,使另外兩名進入排名。
(cr 韓國日報)
可唔可以公佈真實排名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞