[KPOP] 2019 K-pop 討論區(27)

1001 回覆
8 Like 30 Dislike
屌你老母
二審可唔可以判多過五年
呢件事真係想屌好耐 先唔講佢哋兩個撐警 因為呢個我已經狙擊咗佢哋兩個好耐
首先佢兩個上年喺香港MAMA講感言已經係講普通話 文俊輝講咗一句定兩句廣東話已經即刻轉channel
仲有之前喺香港演唱會同今年嘅拼盤con都一定唱普通話版主打 最近嗰次music bank係半首普通話半首韓文
仲有喺香港演唱會都係一定講蝗語 連句基本嘅廣東話打招呼都做唔到 文俊輝話自己唔記得曬 咁係咪連預先練下都做唔到呢 當隊友今日都做到全日文發言嘅時候 出道嘅時候就攞自己識廣東話做賣點 話自己識「方言」廣東話 紅咗之後就話唔記得曬
從來pledis同呢兩個人只係當香港同香港fans係跳板 可以賺中国人錢嘅地方 所以真係咪對佢哋(韓團中国人/pledis)咁多幻想 佢哋受嘅教育就係咁
根本對中國人就唔應該有幻想
本身已經覺得佢兩個成日做on9嘢搏出位 喺微博又成日post我愛祖国母亲 又repost過中国一点都不能少 最後撐埋警真係不意外
2. Jennie係bp嗰個jennie
好任性
依家D公司會有心理醫生
我覺得佢公司周轉唔嚟有錢銀煩惱
加上成績越來越差先會搞到咁
佢啲關公真係做得麻麻地
明明有啲野醒少少唔洗比人屌得咁勁
次次回應完都比人屌多幾獲
連25/12 SBS歌謠祭都無gfriend
好奇怪咁
因為你盲撚柒左
4872萬變左800萬 個4字唔見左

堂堂正正 光明磊落 問心無愧
佢嘅形象搞到我覺得佢係想利用抑鬱甩身
做idol做到咁機心咁自私都唔明點解仲有班死忠
快啲分手志效係好女仔
依個係GAON CHART入面既咩chart?
Digital weekly 24/11-30/11
咁點解同昨晚條數差咁遠
Digital chart好似都計埋download chart
D社都炒車??
因為見唔到嘅分有四千萬
真係唔明點計喎
download chart 姜丹先第4 AOA第8
要都GFRIEND啦
@韓國me2day

【Dispatch】[成始璄&IU將於9日發行合作曲]5日,據多家媒體報導,成始璄-IU將於韓國時間9日下午6時公開合作曲《因為是第一個冬天》(暫譯)。此次是兩人時隔9年的再次合作。期待兩位歷代級的合作~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞