[KPOP] 2019 K-pop 討論區(27)

1001 回覆
8 Like 30 Dislike
完全女主角
睇住佢成長
여(女yeo) 定 예(以ye)咁啱有閂門聲聽唔到

但자(子ja) 同 전(前jeon) 個音都爭幾遠下
但點解黄旼炫係以前朋友
依家唔係朋友咩??
fans咁兜嘛
@漂亮虎咚咚

裴珍映直播提及女友事件熱帖韓網評論 ​​​

https://www.weibo.com/6389872027/IkMWYmDXh
@韓流

裴珍映起訴聲明
官咖:大家好,這裡是C9娛樂。
本公司已經收集完關於昨天在泰國直播的V LIVE中的成員的發言在網上散佈虛假或惡意確認為非法的帖子,將對此採取強有力的法律措施。(追加舉報郵箱cix_staff@c9ent.co.kr)
請大家諒解在官咖中與此內容相關的帖子們將進行非公開處理。
不恰當地表達去見親的哥哥的成員也是通過和公司的對話,對輕率的發言表達了真心的後悔,並且約定以後會慎重行事。
真心抱歉讓粉絲擔心了。

推特:大家好,這裡是C9娛樂。
本公司已經收集完關於昨天在泰國直播的V LIVE中的成員的發言在網上散佈虛假或惡意確認為非法的帖子,將對此採取強有力的法律措施。(追加舉報郵箱cix_staff@c9ent.co.kr)
請大家注意勿因任何理由散佈與此相關的明顯虛假的虛偽事實在法律上受到處罰。
(cr twt)/daum)

咁明顯都死口唔認 其實唔係好大件事啫
即係佢當黃旼炫係女友??
橫掂啲fans都幫住,又多cp飯 啲人嘅反應似覺得佢柒咗,多過idol被爆戀情咁
@鳳凰天使TSKS

#裴珍映公司將起訴虛假消息# CIX所屬經紀公司表示,將對有關成員裴珍映的虛假髮言及惡意帖子採取法律措施。此前CIX昨日通過VLIVE進行了直播,CIX成員們在直播中向裴珍映問道要去哪裡,裴珍映回答說是去見女朋友。

對此網絡上出現了裴珍映是不是真的有女朋友的推測。之後裴珍映解釋說:"我是開玩笑把親近的哥哥稱作女朋友。"

CIX所屬公司C9 娛樂今日下午表示"希望大家注意,無論出於什麼原因都請不要散佈明顯的虛假事實,以免受到法律處罰。","使用不恰當的表達去見親近哥哥的成員也通過與公司的對話,對輕率的發言表示真心的後悔,並承諾會小心行事","讓粉絲們擔心真心表示道歉"。
越描越黑
痴撚線 咁都要告
明明係你自己講
宜家咪幾好
唔好再搞大件事啦
成團淨係紅佢一個人...
佢死左就玩完
得佢一個叫得出名 其他都係成員
搞大件事
咁發音呢樣解釋唔到成員嚇到呆撚左嘅反應喎
好難同時兩個人韓國人都聽錯
佢地喺現場就聽得更多清楚
唔明點解新一代嘅idol好似完全唔會避忌拍拖
唔知係蠢定係真係they don’t give a fuck

牙豆個頭想點
sor re錯po
唔係蠢 係醒
拍左拖Fans 咪又照盲撐
趁後生食多幾條囡好過喇
幾正
其實係班飯唔想醒 唔肯面對現實啫
個idol講咩都信
用咁既解釋都可以過到骨
仲撐果D都係抵畀人呃嫁喇
最重要萬一將來爆左個女係邊個出黎
班飯唔好喊呀 條路自己揀嫁
都唔紅
是撚但啦
個mv好hea
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞