『薪火post』BNO續期資訊(67) 真。BREXIT

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
我收到BNO先
2個SMS相隔兩日
用空郵
五十幾蚊only
幾錢

內容講比唔到呟咩嘢同點解
咩CASE
之前同你一樣
我打咗過去 佢話因為最近好多申請
唔好等ref no. 照寄
我尋日批咗 但由頭到尾都無收過ref no.
1. 呢度多數都係LOST CASE同BB變大人所以先建議交足文件
2. 新名已經係舊BNO用緊姐HMPO已知就唔洗比改名證明

呢排可能少人續都幾單唔齊文件或副署要填OS01
建議都係唔好攪到公務員
其實你申請咗未?俾咗錢未?佢既然俾咗聯絡你,你咪電聯佢哋,了解一下囉,問呢度都解釋唔到咁多!
肯定有舊BNO
佢認到你,批到俾你係人情,查實好多無副署都轉紙本重新填過同副署,證明副署係相對重要嘅文件!當然交唔交係個人選擇,風險自決!

其實唔搵唔知揸外國護照朋友多!
正常四個工作天,但近期太多,平均兩星期,唔急當然之選!窮L唯一之選!
好啦,我叫佢試埋先
越南VOA係上網做,之後自己印人名表出來(有其他人名,無私穩),帶張list上機
認到你,但又唔批比你,呢d係增加自己工作量。

至於係我好彩,定其實我個case先係正常,咁真係要做下統計先知。
呢度見到唔好彩既人比較多係正常,因為多數都係有問題先會上黎問。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞