PS4機主討論區(5) 現有LIHKG專用Post頭,新機主請先閱讀

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
有冇人經過驚鋪?
今日出既2B人形幾錢到?
好想快d放工玩尼爾,成日冇心機做野
想問ps4手制玩唔玩到ps3
Ps3啲手制幾乎斷哂

玩到

玩到架咩?

到底得唔得㗎 想問朋友借一個

我淨係知插線得

但相反PS3玩唔到ps4
有冇人經過驚鋪?
今日出既2B人形幾錢到?

黑盒炒緊,無特別去問價,其中一間見有標價就2999
正常版398-390
信和
但聽到話可能晏小小加價
有冇巴打玩summerlesson

放工去買

放工去買

summerlesson咩料
日版都唔駛3000yen
繁中數位賣479

放工去買

仲有冇vr連summer lesson套裝

放工去買

繁中數位賣479

全包DLC

日本實體版全包DLC都係差不多,五月先出

放工去買

繁中數位賣479

全包DLC

日本實體版全包DLC都係差不多,五月先出

原來係咁
DLC係咪得衫
仲等緊rocket league特價
Btw batman果2隻依加算唔算抵?
利申Batman fans pc版打爆晒

rocket league之前plus有送過
點解d人講想買slim 其他人好似老母比人殺咁大反應

主要係屌非機主走入黎問買機攻略姐
雖然有d自稱機主既都問買機攻略

買slim唔係問題
買slim比人講兩句仲大反應
成日話一定要4k mon
冇分別
講兩句糾正佢就好似殺左佢全家咁

老實講 有時d野答完就算 人地想點控制唔到 但呢個話題都loop到世界末日

走入黎問買機
建議買pro
但佢講slim又平又細想買slim
咁入黎問黎把撚咩

買slim既人一係平一係冇位
一千幾百 買幾隻game都冇埋
位慢慢執都執到
部機又唔係大好多

一千幾百都肉赤,之後點買Game

休閒玩家建議買slim
全部遊戲都可以用slim玩
而玩競技類遊戲(bf1,fifa17等)及有VR,4k大電視建議買pro
點解d人講想買slim 其他人好似老母比人殺咁大反應

買slim唔係問題
冇分別

老實講 有時d野答完就算 人地想點控制唔到 但呢個話題都loop到世界末日

走入黎問買機
建議買pro
咁入黎問黎把撚咩

位慢慢執都執到
部機又唔係大好多

休閒玩家建議買slim
而玩競技類遊戲(bf1,fifa17等)及有VR,4k大電視建議買pro

dark souls 3
slim : 30fps
pro : 45-60fps
休閒玩家疾住玩

我知 果陣未入人會

Between是咪呢幾日講下個月送咩

我知 果陣未入人會

Between是咪呢幾日講下個月送咩

好game既話一早會講(好似係)

買slim唔係問題
冇分別

走入黎問買機
建議買pro
咁入黎問黎把撚咩

位慢慢執都執到
部機又唔係大好多

休閒玩家建議買slim

休閒玩家疾住玩

休閒就唔會玩家機
玩電話算數啦

不過我個fd剩係玩Fifa
我都會推slim比佢
最後我賣左部舊ps4比佢
換左pro

買slim唔係問題
冇分別

走入黎問買機
建議買pro
咁入黎問黎把撚咩

位慢慢執都執到
部機又唔係大好多

休閒玩家建議買slim

休閒玩家疾住玩

休閒就唔會玩家機
玩電話算數啦

我都會推slim比佢
換左pro

點解咁講
其實正路非休閒玩家應該係玩電腦
會自己搞部電腦配置

手游好少會係屋企玩,兩者應該無咩關係

是咪黑盒版蒞
2手舊版ps4 $1000有無市場?
知唔知邊度仲有20週年手制買
2手舊版ps4 $1000有無市場?

我上個月賣左部最舊版嘅ps4 $1400去換pro

買slim唔係問題
冇分別

走入黎問買機
建議買pro
咁入黎問黎把撚咩

位慢慢執都執到
部機又唔係大好多

休閒玩家建議買slim

休閒玩家疾住玩

休閒就唔會玩家機
玩電話算數啦

我都會推slim比佢
換左pro

點解咁講
其實正路非休閒玩家應該係玩電腦
會自己搞部電腦配置

手游好少會係屋企玩,兩者應該無咩關係

有d game獨佔架嘛

是咪黑盒版蒞

有無巴打試過係psn買野但佢話"your purchase may not be completed." 轉信用卡同重入卡號都係咁 想買nier玩姐屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞