PS4機主討論區(5) 現有LIHKG專用Post頭,新機主請先閱讀

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
五折優惠
UNCHARTED 4 + BEYOND2 SOULS/THE LAST GUARDIAN好?
五折優惠
UNCHARTED 4 + BEYOND2 SOULS/THE LAST GUARDIAN好?

HEAVY RAIN , THE LAST OF US 已爆
七月gundam vs

好似冇得單機雙打
其實咩線先差到個手掣
我用黎差喇叭條線差唔到, 要專登用第二條線黎差
但係其實第二條線都唔係跟機送個條
好難觸摸
The last of us + uncharted 4 埋單300蚊 有排煲
Uncharted 4 有無The last of us 咁多槍戰?

Last of us 對我黎講太難玩
原裝個有線耳機爛左
邊到可以買番

Uncharted 4 有無The last of us 咁多槍戰?

the last of us 都叫多
uncharted 4 就係好撚多

Uncharted 睇Walkthrough好似無槍戰

好多喎
原裝個有線耳機爛左
邊到可以買番

我而家用緊自己電話個耳機
原裝送嗰個真係好好用

淘寶廿雞
官網死左,點先可以登記保養
官網死左,點先可以登記保養

追po睇到嚕
Humble bundle 有PS4美服包
想請教
ps4 pro用hdmi駁左去PC mon
個mon有3.5mm頭out
如果想啲聲出去PC到
然後同PC用同一個5.1喇叭出聲
用咩方法係會無/少啲delay
音質差少少都ok
個喇叭無optical in

買舊呢啲HDMI分插,PS4同PC都經佢插mon,喇叭插mon個3.5mm。
想問下邊度可以賣左隻vr佢
自己唔用唔想放係度
岩岩買左Pro,連5GHz既wifi慢到爆
連2.4GHz wifi仲快 ,on9

請問有無人知點解

5Ghz range大概2米內(仲要無任何阻隔)
你係咪隔住牆?

我放router距離約50cm,dl都係慢,去設定度測試就幾百m上落,行ac 5g
有無巴打知道點樣延長個保用 找唔到係邊到

好多喎

yes
一開波教學係架大飛上面已經死左
手掣唔識玩槍戰
原裝個有線耳機爛左
邊到可以買番

原裝送嗰個真係好好用

淘寶廿雞

掂唔掂架
原裝個有線耳機爛左
邊到可以買番

原裝送嗰個真係好好用

淘寶廿雞

掂唔掂架

跟機果個唔係單邊架咩?
原裝個有線耳機爛左
邊到可以買番

原裝送嗰個真係好好用

淘寶廿雞

掂唔掂架

跟機果個唔係單邊架咩?

我覺得好好用
買the last of us同two souls個collection好無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞