PS4機主討論區(5) 現有LIHKG專用Post頭,新機主請先閱讀

1001 回覆
11 Like 3 Dislike

打算買the last of us +dlc

你咁買係當2款?

當咩兩款,本身last of us remaster就包埋dlc
岩岩買左Pro,連5GHz既wifi慢到爆
連2.4GHz wifi仲快 ,on9

請問有無人知點解

請問有無人知點解

5Ghz range大概2米內(仲要無任何阻隔)
你係咪隔住牆?

請問有無人知點解

你係咪隔住牆?

有隔牆,但電話電腦個d又好正常
電話睇91Mbps
Ps4測試網速得1Mbps,用2.4GHz都有30Mbps

所以先覺得on9

請問有無人知點解

你係咪隔住牆?

有隔牆,但電話電腦個d又好正常
電話睇91Mbps
Ps4測試網速得1Mbps,用2.4GHz都有30Mbps

所以先覺得on9

隔住幅牆收到你都覺得開心
PSN 維護緊?
屌你老母呀PCCW連去海外慢撚到仆街
登入就咁,ps4都登入唔到
party 成日無法參加
有繁解決方法
PSN死鳩左?
PSN死鳩左?

又放假先黎死?
屌你老母呀PCCW連去海外慢撚到仆街

用左打機神線?
剛入手ps4 pro 見到有個5折優惠 有冇咩game推介 依家淨係諗到bb 連dlc 果隻 另一隻唔知點揀 uncharted同 the last of us又睇左達哥玩
想請教
ps4 pro用hdmi駁左去PC mon
個mon有3.5mm頭out
如果想啲聲出去PC到
然後同PC用同一個5.1喇叭出聲
用咩方法係會無/少啲delay
音質差少少都ok
個喇叭無optical in
幾時有得單FF15,之前買咗PS Plus,唔記得幾時開始可以單 唔喺成日打機,驚miss咗
幾時有得單FF15,之前買咗PS Plus,唔記得幾時開始可以單 唔喺成日打機,驚miss咗

咩叫(單)
我睇到頭都大埋
個半價優惠幾正,諗緊買邊隻game 好
個半價優惠幾正,諗緊買邊隻game 好

想買 the last of us + heavy rain beyond 2 soul collection

咩叫(單)
我睇到頭都大埋

Download個down

咩叫(單)
我睇到頭都大埋

download 或者down都得,唔識英文用中文(下載),你自己作個字我哋鬼知呀

你睇下ps4最新資訊有冇比條code你下載,或者來自playstation 有冇,如果冇先打電話PS客服問

咩叫(單)
我睇到頭都大埋

download 或者down都得,唔識英文用中文(下載),你自己作個字我哋鬼知呀

你睇下ps4最新資訊有冇比條code你下載,或者來自playstation 有冇,如果冇先打電話PS客服問

Sorry
不過用單哩個字代替download都好耐歷史了

咩叫(單)
我睇到頭都大埋

Sorry
不過用單哩個字代替download都好耐歷史了

唔同你討論你話有就有
七月gundam vs
4月新game大家點睇

有邊d

公佈左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞