PS4機主討論區(5) 現有LIHKG專用Post頭,新機主請先閱讀

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
想買ps4 pro既話係咪有冇去預訂?冇現貨買?去邊到訂/買比較抵?

黃金高登

地鐵站一出黃金上樓梯嗰間

先達依家仲有無賣ps4嘅鋪,有既可以去埋
btw最緊要買水貨,made in japan架

你真心?點解要買水貨機?

mij先係好野黎喎
行貨大陸做垃圾

唔去黃金高登買
唔買水機
唔買 no man
不如唔好玩ps4
Ps4 pro 突然黑面幾秒 知後又正常返 成日係咁 點搞
有冇巴打試過用PS4 睇碟
之前買左隻2區既碟
咁我係電腦改左佢變3區 再放入去PS4
都係話唔啱地區
係咪冇得睇

買blu ray咪唔洗煩

Blu Ray 冇地區限制?
之前買左隻2區既碟
都係話唔啱地區
係咪冇得睇

有分,但冇咁多區
想問下有冇巴打用過ps4果啲藍芽耳筒轉插,即係插舊野落部機就可以用到sony外嘅藍芽耳筒

一粒果啲大概幾錢同邊度有得賣
之前買左隻2區既碟
都係話唔啱地區
係咪冇得睇

有分,但冇咁多區

dvd 日本 同香港係兩個區
bd 就東亞一區

下次買bd 算 都係貴少少
想買ps4 pro既話係咪有冇去預訂?冇現貨買?去邊到訂/買比較抵?

黃金高登

地鐵站一出黃金上樓梯嗰間

好正
你地有無買ssd玩ps4? 去黃金買?

而家ssd咁貴,不了

而家ssd咁貴,不了

500gb已經講緊千幾

而家ssd咁貴,不了

500gb已經講緊千幾

係 其實好強都係開頭等耐d 入game就好少要load
屌喇星
隻bio4冇英文字幕

而家ssd咁貴,不了

500gb已經講緊千幾

等得就等到11月感恩節Amazon大特價,舊年我買Crucial 750GB,連埋運費只係$840
自從更新左4.5之後就online lag撚仆街(100分得20分),而家4.55係無咁lag既(100分有60分既),但打fifa都仲係lag下lag下,有冇辦法解決?
唉屌好撚想打season同埋u team呀
上個月until dawn
今個月life is strange
如果每個月都有呢d白金神作就好
拎一個禮拜六日出黎打下就可以白金佢

點先白金到?

點先白金到?

打曬d獎盃佢lor

點先白金到?

打曬d獎盃佢lor

呢啲劇情Game 為左白金玩完又玩多次
其實幾無聊

點先白金到?

打曬d獎盃佢lor

其實幾無聊

Life is strange 唔駛打幾次
Until dawn睇唔同結局都要幾次
毒西game 好似唔少留左psv

如果唔留比PSV
咁PSV除左做remote 真係冇作用

我而家都係拎黎上床玩陣ps4

點先白金到?

打曬d獎盃佢lor

其實幾無聊

老老實實until dawn二周目真係shit黎
一週目都有七分既

btw d收集如果唔睇攻略,我諗真係要重新打曬咁多關
一定會miss
仲要無得飛劇情
二周目糞作
好彩一週目半睇攻略咁完美左
再打全死結局
白金都係十三四個鐘頭

一做錯決定由第一關開始打起無翻十個鐘都唔得
二周目真係會玩到發嬲
話說咁多位夏天三十幾度係屋企玩驚唔驚部機會燒

等condum versus出諗住日日開佢十零個鐘,但驚佢會overheat 燒鳩左

利申:日抖係屋企好少開冷氣

等condum versus出諗住日日開佢十零個鐘,但驚佢會overheat 燒鳩左

比個機會佢光榮退役轉入pro
如果係pro,你都應該有保養

點先白金到?

打曬d獎盃佢lor

其實幾無聊

老老實實until dawn二周目真係shit黎
一週目都有七分既

btw d收集如果唔睇攻略,我諗真係要重新打曬咁多關
一定會miss
仲要無得飛劇情
二周目糞作
好彩一週目半睇攻略咁完美左
再打全死結局
白金都係十三四個鐘頭

一做錯決定由第一關開始打起無翻十個鐘都唔得
二周目真係會玩到發嬲

睇都覺得勁無聊
呢啲劇情Game一週目要睇攻略玩已經覺得好反智

放心每逢夏季都係遊戲界寒冬,除左玩番舊野你係唔會想開機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞