PS4機主討論區(5) 現有LIHKG專用Post頭,新機主請先閱讀

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
部ps4 開唔到機,卡住係呢個畫面,又熄唔到機,點做好

直接抆電,之後按住power制開機入safe mode得唔得?

抆電重開,今次卡係呢到

入safe mode更新完之後冇事
今日頑皮狗工作室正式公佈了遊戲《Uncharted: The Lost Legacy》的發售日期與販售資訊,預計將會於 2017 年 8 月 22 日於北美地區上市、8 月 23 日於歐洲地區上市
今日頑皮狗工作室正式公佈了遊戲《Uncharted: The Lost Legacy》的發售日期與販售資訊,預計將會於 2017 年 8 月 22 日於北美地區上市、8 月 23 日於歐洲地區上市

有無人知邊間百貨公司有pro賣
荃灣藍店要喝跟兩隻game
戴妖gif呢
我PS4 同 電腦用同一個MON
如果我想PS4 可以用到電腦個耳機應該要點做?

PS4 > HDMI > MON
電腦 > HDMI > MON

如果我用MON個3.5mm 輸出去電腦
會唔會用唔到耳機個MIC

ps4 hdmi 出聲俾個mon
個mon line out 俾 pc 再俾pc headphone聽

唔關mic事所以pc既mic 聲係入唔到ps4
不過仲有3.5mm唔support 5.1

買左1到4都未玩
有冇巴打有訂中文版nieR 定會衝現
Hori套mouse kb好唔好
呢排部機開始玩數位版game時嘟一聲 過幾秒自動關機/待命模式 開番就入安全模式 求巴打教路點解決
Ps. 之前玩碟game試過彈碟 用野墊高部機又好似冇事 所以依家墊番高試下

新Game ??
之前以為DLC

新Game ??
之前以為DLC

Dlc 好似last of us 隻left behind咁啫
大家點睇送果隻10s ninja
白金好撚難

出旺角藍店問下,之前可以剩機賣。
白金好撚難

玩左咁耐得2關3星
淘咗對鏡片俾PS VR,玩VR唔洗戴眼鏡

有無lin
淘咗對鏡片俾PS VR,玩VR唔洗戴眼鏡

有無lin

但要拆機喎下嘩?
想問下魔界戰記 修羅之天上要點打?
一出角就比雷秒

仲咩唔去d連鎖 電器店睇下呢
同埋想問魔界戰記點換魔奧義
白金好撚難

玩左咁耐得2關3星

解淨2個成就
難到on9...
有冇巴打買左12個月psn會員連半價ff15? 點解我到依家都仲未收到code
白金好撚難

玩左咁耐得2關3星

解淨2個成就
難到on9...

玩到個人好大壓力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞