PS4機主討論區(5) 現有LIHKG專用Post頭,新機主請先閱讀

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
想問有無咩地方可以試玩VR
屋企有ps4 pro
其實我想睇下佢mimic大mon個效果係點

又一城
登記保用個網仲要死幾耐

最遲幾時登
唉,就黎無效

自己google下有咩方法啦

放棄保養算
有啲機亮面
有啲機成部磨砂

邊部新啲?
登記保用個網仲要死幾耐

最遲幾時登
唉,就黎無效

放棄保養算

人地playstation唔係話可以打電話去保養咩
登記保用個網仲要死幾耐

最遲幾時登
唉,就黎無效

放棄保養算

打唔到
登記保用個網仲要死幾耐

最遲幾時登
唉,就黎無效

放棄保養算

打唔到

上網多3個月保
登記保用個網仲要死幾耐

最遲幾時登
唉,就黎無效

放棄保養算

打唔到

上網多3個月保

打電話都有
不過延長保條CODE又大階又細階同CS講好麻煩
今朝打左
登記保用個網仲要死幾耐

最遲幾時登
唉,就黎無效

只係見到mobile 01 台灣d人要打電話做保用登記
整左雙重驗證後

係未每次開機都要用電話收登入碼先登入到?
召喚貓之子

頭先見到有ptt post呢條neogaf link
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1324251

睇下好唔好放埋落頭post定算數
有無巴打有用巨集手掣?

我打online game就咁用原裝手掣唔夠

想買可以set巨集既手掣

有無巴打有建議?
召喚貓之子

頭先見到有ptt post呢條neogaf link
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1324251

睇下好唔好放埋落頭post定算數

okay喎
我執執個template再放上去
整左雙重驗證後

係未每次開機都要用電話收登入碼先登入到?

唔使
係第一次登入先要
同埋每隔3個月先再要
有無巴打有用巨集手掣?

有無巴打有建議?

Nacon同razer 都有授權手制
冇授權應該有堆online store 會整
但要搞點運番嚟先煩

借問聲打乜game要用呢啲制?
我想問如果我今個月join ps plus, 下載左佢啲免費驚,後來發現冇位就刪左啲免費驚,咁幾個月之後可唔可以免費下載得返
我想問如果我今個月join ps plus, 下載左佢啲免費驚,後來發現冇位就刪左啲免費驚,咁幾個月之後可唔可以免費下載得返

有plus就down得返

玩都係,會籍完咗就算down咗都會lock,續會就玩得返

仲等我諗住dl完就可以唔洗要會籍
咁姐係冇左上網都玩唔到驚啦
姐係我要長期上繳中央上到2046

仲等我諗住dl完就可以唔洗要會籍
咁姐係冇左上網都玩唔到驚啦
姐係我要長期上繳中央上到2046

plus基本上已經係playstation4一部分
除非唔玩
唔係唔會停咗佢
所以一有優惠就買
諗緊淘唔淘對psvr用既近視鏡片好
有無巴打有用巨集手掣?

有無巴打有建議?

但要搞點運番嚟先煩

我玩pso2用巨集會方便d

但我都唔肯定做唔做到想要既效果
係咪未有消息講gundam versus幾時出
見佢beta都幾完整
好想玩

好想玩+1
開幾個email 都抽唔到beta...
諗緊淘唔淘對psvr用既近視鏡片好

為左玩vr
一陣盲撚埋就搞笑
有無巴打有用巨集手掣?

有無巴打有建議?

但要搞點運番嚟先煩

我玩pso2用巨集會方便d

但我都唔肯定做唔做到想要既效果

之前香討睇過個post係nacon嗰隻嘅開箱文
我見都係主要話好揸啲同有額外制禁方便番某啲game
但呢啲制都好貴 say above$1000
所以你最好自己做多啲 research 先好買
卒之打到電話登記保養!
而且重知道左另一個方法!
E-mail去
info-ps@sech.sony.com.hk
留下你的:
SEN ID
S/N
購買日期
型號
Inv No.
就可以了!
卒之打到電話登記保養!
而且重知道左另一個方法!
E-mail去
info-ps@sech.sony.com.hk
留下你的:
SEN ID
S/N
購買日期
型號
Inv No.
就可以了!

個網做乜鳩 down左成個星期都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞