PS4機主討論區(5) 現有LIHKG專用Post頭,新機主請先閱讀

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
見need for speed 特價 想問買唔買得過 對賽車game毫無認識 求教

玩開賽車game會覺得勁抵

講起賽車game就嬲,ps4出左咁耐都可以未有一隻好玩既賽車game

Gt sport delay

再delay?
見need for speed 特價 想問買唔買得過 對賽車game毫無認識 求教

玩開賽車game會覺得勁抵

講起賽車game就嬲,ps4出左咁耐都可以未有一隻好玩既賽車game

Gt sport delay

得罪講句gta5裏面d賽車game仲好玩過nfs

頂岩岩買左而家down緊
新入手有無乜野多人射擊game仲有人玩
唔駛追進度追得咁辛苦
買左火線仲未有pvp

bf1

駛唔駛買埋dlc seasonpass果d?唔買會唔會俾人屈機

買左又未比人屈

仲玩緊bf4,好撚多人玩
Heavy Rain Two Souls
畫面有無Until Dawn 咁靚

呢2隻係ps3出既 畫面當然差d 但d表情我覺得好過until dawn
人中0點解可以咁高質....
人中0點解可以咁高質....

有幾高質
我打到第六章玩到悶悶地
好似係咁重覆
想問下如果部ps4 pro有問題,係拎去邊度整?
上個月先買完,仲有保養
PlayStation個網仲未上到,咩資料都搵唔到
原來life is strange得英文
呢鋪真係要打機學英文

睇少少英文係咪真係咁難

養到懶晒

打機學到嘅英文多過中學所有英文堂加埋 點解唔試下

agger
呢鋪真係要打機學英文

Until Dawn 畫面靚好多
玩完玩唔慣呢隻怪命

乜撚野名

條on9仔瘋狂用d怪名講d game 咩野兩靈 重雨 二子 怪命 都唔知佢做咩鳩

香港又唔係大陸台灣
英文做名根本唔會影響我地觀感
做咩硬係要改中文
你要用中文都算
可唔可以跟返官方

再係咁你等做呢個post嘅過街老鼠都得

人地想幽默下姐

完全唔好笑
呢鋪真係要打機學英文

Until Dawn 畫面靚好多
玩完玩唔慣呢隻怪命

乜撚野名

條on9仔瘋狂用d怪名講d game 咩野兩靈 重雨 二子 怪命 都唔知佢做咩鳩

香港又唔係大陸台灣
英文做名根本唔會影響我地觀感
做咩硬係要改中文
你要用中文都算
可唔可以跟返官方

再係咁你等做呢個post嘅過街老鼠都得

人地想幽默下姐

完全唔好笑

你睇返佢講d野已經好on9
黎緊幾個月有咩玩? 我訂左Destiny 2 同夏日
有冇巴打玩緊persona 5,
玩左幾日覺得係JRPG黎講真係其中一隻最好

好玩到好想揾番p4/3/2/1黎玩
有冇人知佢會唔會搞重制

有冇人知佢會唔會搞重制

P4g 係psv有中文版

有冇人知佢會唔會搞重制

我冇psv,又唔係好想又買多部唔多會成日玩既機...

有冇人知佢會唔會搞重制

其實p4同p4g有咩分別?多個結局?
有p4g係未冇必要再玩返p4?

有冇人知佢會唔會搞重制

G多左劇情 係強化版
你咪買部二手玩完賣返出去囉
我都係為左p4g出機
再玩埋p4d
兩隻白金晒
之後部機封塵

我玩完之後唔知玩咩game好,又唔想咁快二周目住

有冇人知佢會唔會搞重制

G多左劇情 係強化版
你咪買部二手玩完賣返出去囉
我都係為左p4g出機
再玩埋p4d
兩隻白金晒
之後部機封塵

plus個ac psv同ps4係相唔相連既?唔相連既我買完放返出去都冇save

我發覺ps4真係好少驚係女性向/岩女性玩家,所以玩完呢隻就唔知玩乜好...
有冇啲類似既野介紹

我發覺ps4真係好少驚係女性向/岩女性玩家,所以玩完呢隻就唔知玩乜好...
有冇啲類似既野介紹

之前免費個隻 魔界戰記5

有冇啲類似既野介紹

賣ps4可能快d

有冇啲類似既野介紹

已down

有冇啲類似既野介紹

已down

summer lesson算唔算啱女仔玩

有冇啲類似既野介紹

已down

直到黎明
我老婆玩得好過癮,重成日以整死晒d角色自豪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞