PS4機主討論區(5) 現有LIHKG專用Post頭,新機主請先閱讀

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
用youtubr睇直播,左右cut走左d, 請問有無方法解決???
之前唔係有個excel show晒邊d耳機可以係Ps4用㗎咩?
想問下有冇人用ps3個無線headset連落ps4? 上網見到賣$360好想狗沖 仲可以連埋PC 有冇人宜家用緊 效果如何
今日頑皮狗工作室正式公佈了遊戲《Uncharted: The Lost Legacy》的發售日期與販售資訊,預計將會於 2017 年 8 月 22 日於北美地區上市、8 月 23 日於歐洲地區上市

新Game ??
之前以為DLC

Dlc 好似last of us 隻left behind咁啫

應該全新故事同主角
Btw 今集個主角好似係之前嗰4集入邊出現過
有張延長保養卡 個網又死左
有無巴打試過打去讀code 登記
自從更新左4.5之後就online lag撚仆街(100分得20分),而家4.55係無咁lag既(100分有60分既),但打fifa都仲係lag下lag下,有冇辦法解決?
唉屌好撚想打season同埋u team呀

大家有冇方法解決呀?
終於有得訂pro
有張延長保養卡 個網又死左
有無巴打試過打去讀code 登記

今日頑皮狗工作室正式公佈了遊戲《Uncharted: The Lost Legacy》的發售日期與販售資訊,預計將會於 2017 年 8 月 22 日於北美地區上市、8 月 23 日於歐洲地區上市

新Game ??
之前以為DLC

Dlc 好似last of us 隻left behind咁啫

應該全新故事同主角
Btw 今集個主角好似係之前嗰4集入邊出現過

都係dlc黎 不過可以獨立玩咁解
個主角係2,3都出現過
之前唔係有個excel show晒邊d耳機可以係Ps4用㗎咩?
想問下有冇人用ps3個無線headset連落ps4? 上網見到賣$360好想狗沖 仲可以連埋PC 有冇人宜家用緊 效果如何

我用turtle beach elite 800

我用turtle beach elite 800

360的話建議你加多一兩舊買佢個金耳機
我想問下咁多位巴打 沙田有冇白金店 想買部ps4番屋企玩下

藍店
沙田中心有
舊版ps4壞左要拎去邊度整?
Sony個維修中心係咪收左皮

有冇巴打知?
睇頭post
唔答咁多
睇頭post
唔答咁多

有爬過文 但都係搵唔到唔係藍店買 同係藍店買有咩分別

正路都喺去藍店買,你問沙田邊道買,就好運或沙田中心都得
睇頭post
唔答咁多

有爬過文 但都係搵唔到唔係藍店買 同係藍店買有咩分別

正路都喺去藍店買,你問沙田邊道買,就好運或沙田中心都得

唔該晒 藍店地址邊度有 官網條link死左

兩個商場咁細,唔難搵
我想問下咁多位巴打 沙田有冇白金店 想買部ps4番屋企玩下

藍店
沙田中心有

我諗應該係藍店先岩 黃金又會唔會有藍店?第一次買怕比人昆

你真係入黎搏屌
屌還屌 補充番 白金店先係正名 藍店呢個叫法係因為白金店要藍做底 好似係
所以有D鋪用藍色裝修扮藍店
Sony shop最穩陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞