PS4機主討論區(5) 現有LIHKG專用Post頭,新機主請先閱讀

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
殺域有無人玩,唔多見人提
二仔又有特價

諗緊買唔買
persona 5好正
買the last of us同two souls個collection好無

之前無買咪好囉

得uncharted collection同gta係買
其他玩免費game

兩個靈魂同重雨個合集如果你玩過until dawn又覺得好玩咪買,呢3隻game都係劇情+qte+㩒少量制,無咩遊戲性

Until Dawn 正
兩靈同重雨 好唔好玩

兩靈重雨咩撚野on9名黎

Heavy Rain , Beyond two soul
卒之打到電話登記保養!
而且重知道左另一個方法!
E-mail去
info-ps@sech.sony.com.hk
留下你的:
SEN ID
S/N
購買日期
型號
Inv No.
就可以了!

個email係咪錯咗,send唔到出去,佢話系統找不到 http://sech.sony.com.hk 這個網域

巴打info-ps@sceh.sony.com.hk
卒之打到電話登記保養!
而且重知道左另一個方法!
E-mail去
info-ps@sech.sony.com.hk
留下你的:
SEN ID
S/N
購買日期
型號
Inv No.
就可以了!

個email係咪錯咗,send唔到出去,佢話系統找不到 http://sech.sony.com.hk 這個網域

巴打info-ps@sceh.sony.com.hk

1年延長保養果個得唔得?
打電話上去叫我等官網開返先登記

過左一個月既話點先
熱血有冇得上網打?

真係戇鳩鳩
有理無理send左email保養先
4月psn免費驚出左lu
Ps3有edf
Ps3有edf

其實點搵啲咩月份既免費遊戲? 上到個網一係就左邊「基本免費遊戲」,一係就要自己逐頁搵
Ps3有edf

其實點搵啲咩月份既免費遊戲? 上到個網一係就左邊「基本免費遊戲」,一係就要自己逐頁搵

有一頁叫ps+,再入面會有ps+免費遊戲
新入手有無乜野多人射擊game仲有人玩
唔駛追進度追得咁辛苦
買左火線仲未有pvp
唔駛追進度追得咁辛苦
買左火線仲未有pvp

bf1
唔駛追進度追得咁辛苦
買左火線仲未有pvp

bf1
拎咗部Pro返屋企剛好一個月都未開箱
一諗起要由舊機轉資料去新機就懶搞
早兩日出咗隻新PSVR鎗game「Mortal Blitz」,PSN買咗相當值得推介,玩法介乎Time crisis同一般FPS shooter,移動方式係自己㩒制去畫面某個點,唔係自由走動,但咁有個好處係唔會玩到頭暈,而且某啲版圖有多點俾你走。
攻擊方面可用兩個Move控制左右手,兩隻手楂乜隨你,可揸雙鎗,或者一手揸鎗一手執起物件當盾牌或掟出去當武器,射暈敵人可用另一手出force舉起佢再趙佢。血量就直接睇自己手腕。
敵人數量多又密集,火力強,所以一定要識匿搵掩護,方法係痞低或直接行去掩護物後面,實戰感 ,所以一定預多啲空間玩,我諗要起碼大約4X4呎左右。
畫面喺PSVR嚟講係中上,有中文,PSN賣$148,真心扺玩
原裝個有線耳機爛左
邊到可以買番

我而家用緊自己電話個耳機
原裝送嗰個真係好好用

淘寶廿雞

掂唔掂架

跟機果個唔係單邊架咩?

我覺得好好用

巴打你係咪想要?
我可以比你 因為我唔用

前個排都轉左機 不過用lan線轉好快過曬d資料去新機
開心使用中

開心使用中

多謝巴打分享
返屋企摷返條線出嚟先(本身係插Router玩)
各位巴絲
係咪升咗上4.5,個dl game速度好撚慢,連5G又係慢,大家係咪咁?

開心使用中

多謝巴打分享
返屋企摷返條線出嚟先(本身係插Router玩)

佢個到有得揀由另一部ps4轉資料
不過佢呢個方法係將條lan線駁住兩部機
兩部機都要開住先過到
想問下,隻Call of duty MWR online 多唔多人玩,考慮緊買唔買。
早兩日出咗隻新PSVR鎗game「Mortal Blitz」,PSN買咗相當值得推介,玩法介乎Time crisis同一般FPS shooter,移動方式係自己㩒制去畫面某個點,唔係自由走動,但咁有個好處係唔會玩到頭暈,而且某啲版圖有多點俾你走。
攻擊方面可用兩個Move控制左右手,兩隻手楂乜隨你,可揸雙鎗,或者一手揸鎗一手執起物件當盾牌或掟出去當武器,射暈敵人可用另一手出force舉起佢再趙佢。血量就直接睇自己手腕。
敵人數量多又密集,火力強,所以一定要識匿搵掩護,方法係痞低或直接行去掩護物後面,實戰感 ,所以一定預多啲空間玩,我諗要起碼大約4X4呎左右。
畫面喺PSVR嚟講係中上,有中文,PSN賣$148,真心扺玩

屋企唔夠位玩好多game玩唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞