PS4機主討論區(5) 現有LIHKG專用Post頭,新機主請先閱讀

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
今日玩2k炒到對面sd msg "fuck you"

成日都有呢D人特登暫停跟住屌鳩你

打fifa 重多
魔界戰記幾時派 仲未見有既

27號

27號

下晝定幾時

27號

下晝定幾時

最快都11 12點啦 不嬲psn update都係咁上下時間
有部ps4 500GB放到幾錢

全新

slim?

唔係
魔界戰記有了
魔界戰記有了

今朝起身仲未見有
走左先有
你地部pro個開機個條制有無啲痕係到?我同我朋友個部都有,想知係唔係正常痕黎
魔界戰記有了

月頭個陣都仲諗住買碟,拖拖下見到有免費 幾撚感動
今日玩2k炒到對面sd msg "fuck you"

成日都有呢D人特登暫停跟住屌鳩你

打fifa 重多

人地慣easy mode炒電腦 以為自己好大枝嘢
點知上網玩會炒粉
最精粹果張圖, 都未post

.
P
PES 好玩定Fifa
PES 好玩定Fifa

fifa 真d 單人應該fifa 好d
同fd 玩就pes , 流暢d 緊張d
PES 好玩定Fifa

pes冇pro club

fifa d角球多撚到呢
PES 好玩定Fifa

由細到換都玩Winning. 好怕買左PES無人Online玩
係咪Fifa 多人玩啲
想問除左隔離2手game 個post同Facebook group 仲有邊到有平既2手game 買?
想問除左隔離2手game 個post同Facebook group 仲有邊到有平既2手game 買?

Carousell
PES 好玩定Fifa

由細到換都玩Winning. 好怕買左PES無人Online玩
係咪Fifa 多人玩啲

一定係fifa多

1-5夜晚大約5000人 6-日 10000人左右
就玩完極

6我諗1個月耐都玩完

仲有咩game值得買?
想問友post即係賣2手game個post?
persona 5 中文一手出面大概咩價?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞