PS4機主討論區(5) 現有LIHKG專用Post頭,新機主請先閱讀

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
想買個軚盤玩 但budget有限 大家會推介邊款?

睇中左3款

FlashFire ES500R / Thrustmaster T80 / HORI Racing Wheel Apex

大家recommend邊隻

Budget幾多?
T80剩係得180度半圈
T150 千7蚊可以轉1080度full wheel

啱啱我都決定左買T150了

而家搵緊邊度買平d

用緊t300+th8a+t3pa pro 返唔到轉頭

我啱啱新玩 唔使買咁pro住

玩翻一排 等GT出再諗

GT幾時出都係一個問題
想出部slim 依家個三月優惠買機送手制同人中之龍/CALL OF DUTY®: INFINITE WARFARE 抵唔抵屌 問個鋪加錢轉game有冇機 好想玩horizon

抵屌

我講你抵屌
想出部slim 依家個三月優惠買機送手制同人中之龍/CALL OF DUTY®: INFINITE WARFARE 抵唔抵屌 問個鋪加錢轉game有冇機 好想玩horizon

抵屌

我講你抵屌

買左喇 唔好屌得咁大力
又睇番第一頁,原來真係有好多嘢唔使問
準機主留名 屌你老母等28號等到頸都長
想問下
有無人而家用Web 入唔到PSN?
tlou2有冇話幾時出

講就講2017年年內出
我諗18年年頭先見到架啦
https://www.youtube.com/watch?v=XlGhXNLN7G8
Trailer

未玩過上一集 建唔建議玩左先再玩2?

緊係玩咗1先
今集其實全名叫
The Last of Us Part 2
唔係單純2嚟
明顯係當連續劇集嘅第2集嚟
又睇番第一頁,原來真係有好多嘢唔使問

一向都想整到大家入討論下新game新配件
而唔係問點出機同點最抵
今次仲洗唔洗死全家?
想買個軚盤玩 但budget有限 大家會推介邊款?

睇中左3款

FlashFire ES500R / Thrustmaster T80 / HORI Racing Wheel Apex

大家recommend邊隻

Budget幾多?
T80剩係得180度半圈
T150 千7蚊可以轉1080度full wheel

啱啱我都決定左買T150了

而家搵緊邊度買平d

用緊t300+th8a+t3pa pro 返唔到轉頭

我啱啱新玩 唔使買咁pro住

玩翻一排 等GT出再諗

GT幾時出都係一個問題

Demo都有埋 應該都快喇掛我估

同埋聽人講好似話係8月
tlou2有冇話幾時出

講就講2017年年內出
我諗18年年頭先見到架啦
https://www.youtube.com/watch?v=XlGhXNLN7G8
Trailer

未玩過上一集 建唔建議玩左先再玩2?

緊係玩咗1先
今集其實全名叫
The Last of Us Part 2
唔係單純2嚟
明顯係當連續劇集嘅第2集嚟

1連dlc版 街賣198咋嘛
值得一買
想開雙重驗證
但係PSN入唔到
上佢個網睇Network status又話無問題
想開雙重驗證
但係PSN入唔到

記得開
好重要
想開雙重驗證
但係PSN入唔到

試下用手機app
啱啱仲入到
想開雙重驗證
但係PSN入唔到

試下用手機app
啱啱仲入到

【PlayStation®網站通知】

以下網站暫時停止服務:
PlayStation®官方網站、PlayStation.Blog及PlayStation® 網絡商店
不便之處,敬請原諒。

歡迎顧客瀏覽 PlayStation HK Facebook 專頁以獲得最新資訊。如有任何問題,敬請聯絡客戶服務熱線 (香港):2341 2356 (辦公時間:星期一至星期六上午10時正至下午7時正)
想開雙重驗證
但係PSN入唔到

試下用手機app
啱啱仲入到

以下網站暫時停止服務:
PlayStation®官方網站、PlayStation.Blog及PlayStation® 網絡商店
不便之處,敬請原諒。

歡迎顧客瀏覽 PlayStation HK Facebook 專頁以獲得最新資訊。如有任何問題,敬請聯絡客戶服務熱線 (香港):2341 2356 (辦公時間:星期一至星期六上午10時正至下午7時正)

你個通告無講到時間嘅

btw家陣仲入到
想開雙重驗證
但係PSN入唔到

試下用手機app
啱啱仲入到

以下網站暫時停止服務:
不便之處,敬請原諒。

你個通告無講到時間嘅

btw家陣仲入到

因為連佢facebook條友都唔知幾時開始有問題同幾時整得返
有冇巴絲今日仲未收到titan fall2?
應該係今日放序號 但係仲未收到
想開雙重驗證
但係PSN入唔到

試下用手機app
啱啱仲入到

以下網站暫時停止服務:
不便之處,敬請原諒。

你個通告無講到時間嘅

btw家陣仲入到

因為連佢facebook條友都唔知幾時開始有問題同幾時整得返

我屌

用app入啦
好順
想開雙重驗證
但係PSN入唔到

試下用手機app
啱啱仲入到

以下網站暫時停止服務:
不便之處,敬請原諒。

你個通告無講到時間嘅

btw家陣仲入到

我屌

用app入啦
好順

出得呢d無期限通告應該有d古怪,今次關store事,安全起見如果綁左信用於最好del左佢先
想開雙重驗證
但係PSN入唔到

試下用手機app
啱啱仲入到

以下網站暫時停止服務:
不便之處,敬請原諒。

你個通告無講到時間嘅

btw家陣仲入到

我屌

用app入啦
好順

出得呢d無期限通告應該有d古怪,今次關store事,安全起見如果綁左信用於最好del左佢先

我就係連咗成個下晝都唔得
睇佢Status話無事仲以為我問題
買中文版真田丸定無雙star好
買中文版真田丸定無雙star好

why no both
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞