PS4機主討論區(5) 現有LIHKG專用Post頭,新機主請先閱讀

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
原來life is strange得英文
呢鋪真係要打機學英文

Until Dawn 畫面靚好多
玩完玩唔慣呢隻怪命

乜撚野名
呢鋪真係要打機學英文

玩完玩唔慣呢隻怪命

乜撚野名

條on9仔瘋狂用d怪名講d game 咩野兩靈 重雨 二子 怪命 都唔知佢做咩鳩
呢鋪真係要打機學英文

玩完玩唔慣呢隻怪命

乜撚野名

條on9仔瘋狂用d怪名講d game 咩野兩靈 重雨 二子 怪命 都唔知佢做咩鳩

香港又唔係大陸台灣
英文做名根本唔會影響我地觀感
做咩硬係要改中文
你要用中文都算
可唔可以跟返官方

再係咁你等做呢個post嘅過街老鼠都得
點登記保養, 究竟係send email / 打電話/ 定等個網開返
madcatz破產
香港仲會唔會有地方買到madcatz te2+
madcatz破產

知唔知咩事
madcatz破產

知唔知咩事

經營不善
想問部機買左3個月,現在先再補返保養額外多一年得唔得架?
呢鋪真係要打機學英文

玩完玩唔慣呢隻怪命

乜撚野名

香港又唔係大陸台灣
做咩硬係要改中文
你要用中文都算
可唔可以跟返官方

人地想幽默下姐
早兩日出咗隻新PSVR鎗game「Mortal Blitz」,PSN買咗相當值得推介,玩法介乎Time crisis同一般FPS shooter,移動方式係自己㩒制去畫面某個點,唔係自由走動,但咁有個好處係唔會玩到頭暈,而且某啲版圖有多點俾你走。
攻擊方面可用兩個Move控制左右手,兩隻手楂乜隨你,可揸雙鎗,或者一手揸鎗一手執起物件當盾牌或掟出去當武器,射暈敵人可用另一手出force舉起佢再趙佢。血量就直接睇自己手腕。
敵人數量多又密集,火力強,所以一定要識匿搵掩護,方法係痞低或直接行去掩護物後面,實戰感 ,所以一定預多啲空間玩,我諗要起碼大約4X4呎左右。
畫面喺PSVR嚟講係中上,有中文,PSN賣$148,真心扺玩

多謝分享
早兩日出咗隻新PSVR鎗game「Mortal Blitz」,PSN買咗相當值得推介,玩法介乎Time crisis同一般FPS shooter,移動方式係自己㩒制去畫面某個點,唔係自由走動,但咁有個好處係唔會玩到頭暈,而且某啲版圖有多點俾你走。
攻擊方面可用兩個Move控制左右手,兩隻手楂乜隨你,可揸雙鎗,或者一手揸鎗一手執起物件當盾牌或掟出去當武器,射暈敵人可用另一手出force舉起佢再趙佢。血量就直接睇自己手腕。
敵人數量多又密集,火力強,所以一定要識匿搵掩護,方法係痞低或直接行去掩護物後面,實戰感 ,所以一定預多啲空間玩,我諗要起碼大約4X4呎左右。
畫面喺PSVR嚟講係中上,有中文,PSN賣$148,真心扺玩

多謝分享

依隻game個Move手製tracking又出奇地快又穩,行嚟行去痞低起身都唔會好似其他VR game要成日resync
點登記保養, 究竟係send email / 打電話/ 定等個網開返

我自己Send咗email,但唔知佢有冇幫做
搭單問埋Send咗email嘅巴打,官方嗰邊有冇覆過你哋
呢鋪真係要打機學英文

玩完玩唔慣呢隻怪命

乜撚野名

香港又唔係大陸台灣
做咩硬係要改中文
你要用中文都算
可唔可以跟返官方

人地想幽默下姐

聽過街邊小學雞講黑魂

多謝分享

依隻game個Move手製tracking又出奇地快又穩,行嚟行去痞低起身都唔會好似其他VR game要成日resync

多謝推介
希望無伏
madcatz破產

知唔知咩事

經營不善

呢間野不嬲知佢蝕緊錢
本身sponsor 開一堆街霸player都斷晒
電競嚟講好似係得 fighting stick 有口碑
Mouse嗰啲款你望到個樣都唔會想買
madcatz破產

知唔知咩事

經營不善

呢間野不嬲知佢蝕緊錢
本身sponsor 開一堆街霸player都斷晒
電競嚟講好似係得 fighting stick 有口碑
Mouse嗰啲款你望到個樣都唔會想買

佢出啲mouse係垃圾
呢鋪真係要打機學英文

玩完玩唔慣呢隻怪命

乜撚野名

好撚頂引
呢鋪真係要打機學英文

玩完玩唔慣呢隻怪命

乜撚野名

好撚頂引

直接block啦
最近見特價 想買uncharted 4
但無玩過頭3集 會唔會全完唔知劇情講緊咩
最近見特價 想買uncharted 4
但無玩過頭3集 會唔會全完唔知劇情講緊咩

其實無乜影響
想問下新出那隻Lego City undercover買唔買得過? 見評價好似ok
想問下新出那隻Lego City undercover買唔買得過? 見評價好似ok

玩緊switch,幾易玩
[quote]想問下新出那隻Lego City undercover買唔買得過? 見評價好似ok

玩緊switch版,幾易玩
[quote]想問下新出那隻Lego City undercover買唔買得過? 見評價好似ok

switch版好貴波,剛入手PS4版。$330.

switch版好貴波,剛入手PS4版。$330.

我買398,如果當時買唔到switch版就買ps4版。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞