PS4機主討論區(5) 現有LIHKG專用Post頭,新機主請先閱讀

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
無空間問題

散熱係直立定平放比較好
無空間問題

散熱係直立定平放比較好

直立
無空間問題

散熱係直立定平放比較好

直立

平放呀
無空間問題

散熱係直立定平放比較好

直立

平放呀

好亂呀
無空間問題

散熱係直立定平放比較好

直立

平放呀

好亂呀

吸風口係左右兩邊 你直立咪有一邊吸風吸得無咁好
有冇人有好景母女電話
我想問有冇得自制主題?用下自己鐘意既 wallpaper都好丫
無空間問題

散熱係直立定平放比較好

直立

平放呀

好亂呀

有直立架後又唔同玩法
因為同空氣接觸面大咗
我想問有冇得自制主題?用下自己鐘意既 wallpaper都好丫

4.5verison後有
無空間問題

散熱係直立定平放比較好

直立

平放呀

好亂呀

有直立架後又唔同玩法
因為同空氣接觸面大咗

你知啦 有d人真係慳果一百幾十唔買直立架
日本PSN唔比入信用卡點解決

你係用JCB定?

冇野了 轉用paypal比到錢
新手加入
邊度買保護貼
直立用嘅座會比較好?
新手加入
邊度買保護貼
直立用嘅座會比較好?

仲有想問岩岩買機有咩注意
我睇完第一頁仲都唔係好明psn同ps+
其實係唔係姐係只要買左ps+就可以上網同人玩?
因為我成日聽fd講話要買psn先可以上網同人玩
咁到底係要買psn定ps+

psn係帳號,係免費
ps+係要錢,要有plus先可以上網同人玩

psn係帳號,係免費
ps+係要錢,要有plus先可以上網同人玩

其實睇完第一頁果個無理由仲會唔明

ps+ = psn既增值服務
岩先買左$58 3個月ps+
無空間問題

散熱係直立定平放比較好

直立 接觸面大 橫放底面向下 除非攝高機身
屌佢老母 早排買左psn連1886 今日諗住入 過撚左期
有冇人有好景母女電話

豐達電子遊戲
屌佢老母 早排買左psn連1886 今日諗住入 過撚左期

竟然會過期 叫sony send多次俾你啦,佢應該check到無人redeem個code
無空間問題

散熱係直立定平放比較好

直立

平放呀

好亂呀

有直立架後又唔同玩法
因為同空氣接觸面大咗

你知啦 有d人真係慳果一百幾十唔買直立架

官方直立架有留空氣洞
所以保留到大部份入風風量,又增加咗散熱接觸面

唔加直立架真係會影響入風風量,嚴重影響入風

而最好其實係平放喺空曠通風嘅位置
下面再"浪"高部機
500gb夠唔夠玩?
窮撚想慳d錢但又驚500gb好易爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞