PS4機主討論區(5) 現有LIHKG專用Post頭,新機主請先閱讀

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
買左部pro,舊機點過資料去新機

http://gamer.vjmedia.com.hk/15734/ps4p-08112016/
P5應該可以玩到我等幾隻想玩既驚出

回合制超苦手
想問ps4 slim 有咩保護貼貼埋架介紹

補返
仲有手制貼 vr架個啲
但想機貼vr架分開放
知道上面有巴打放左啲圖但一齊放所以唔適合
求各巴打幫幫

你真係睇晒我post果d ?
屌人中0白金完之後我覺得我乜柒拍子game都可以輕鬆過關

玩左幾多次三上悠亞

人中0

玩左幾多次三上悠亞

人中0

其實未白金曬
仲有最後一個legend難度過關
但玩曬d小遊戲已經想死
想問無玩過前作直接玩uncharted4大唔大問題?

可以

建議玩左前傳三部曲先,到時玩四感覺會更深刻
剛剛出左部pro 想買直立架
見到有款直立架有隻風扇
有無伏? 定買返官方果隻好?
舊機換左PRO之後電腦remote有1080P爽好多
有無邊隻賽車game有得mon上下畫面咁對戰?
其實個PS+係跟部機定係跟個Ac?

Sc

Sc

Ac

建議玩左前傳三部曲先,到時玩四感覺會更深刻

唔該晒你同再樓上位巴打
有無邊隻可以online 同人一齊玩
類似仁王常世同行咁
而家玩緊人中6
覺得幾好玩

想玩完後玩返人中極
出面而家咩價位左右
有部ps4 500GB放到幾錢

全新

全新

slim?
今日玩2k炒到對面sd msg "fuck you"

成日都有呢D人特登暫停跟住屌鳩你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞