PS4機主討論區(5) 現有LIHKG專用Post頭,新機主請先閱讀

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
有無2D game 介紹??
rayman legend etc

鹽與聖所
有無2D game 介紹??
rayman legend etc

鹽與聖所

奧丁領域
身在台灣但經常返香港
長用psn買game
應該申請台定港帳號?

比較想知惡夢入面個WARREN點解咁變態

個人理解惡夢係max潛意識對其他人的睇法
同埋warren其實真係變態黎
第二章起身你望出窗口,你會見到warren係牆角望緊你間房,跟住係門口同你扮偶遇

所以我最尾諗都無諗就揀左kiss佢

屌 岩岩一開機就啪一聲咁熄左
再開機就話開唔到 要用usb裝更新檔同格式化

第二章起身你望出窗口,你會見到warren係牆角望緊你間房,跟住係門口同你扮偶遇

我都kiss

我都kiss

第五章做d決定除左最重要果個之外好似全部都可有可無咁
都睇唔出有咩蝴蝶效應

係未冇vr就一定玩唔到呢隻game?
尋日玩巫師三彈左幾次 ce34878

部機有 d 熱,會唔會出事

幾個月前買

姐係四隻 game?
1隻係實體?
有無巴打知道Nier中文版有無偷跑

姐係四隻 game?
1隻係實體?

四隻實體
有無silm苦主

係未冇vr就一定玩唔到呢隻game?

緊係啦
專出畀VR玩嘅

姐係四隻 game?
1隻係實體?

清平價版
狗都不屌

姐係四隻 game?
1隻係實體?

清平價版
狗都不屌

清左差唔多半年都未清
買機撚去晒邊

姐係四隻 game?
1隻係實體?

清平價版
狗都不屌

清左差唔多半年都未清
買機撚去晒邊

上forum就叫人買slim夠
但實際上我喺街見人拎Sony Playstation袋近10次
入面9成都係見PS4 Pro
last 1成係PSVR

姐係四隻 game?
1隻係實體?

清平價版
狗都不屌

清左差唔多半年都未清
買機撚去晒邊

但實際上我喺街見人拎Sony Playstation袋近10次

最記得果陣粉嶺火車站見有對情侶
男拎2部PS4 Pro
女拎1部PSVR
3月底嘅事嚟

姐係四隻 game?
1隻係實體?

清平價版
狗都不屌

清左差唔多半年都未清
買機撚去晒邊

男拎2部PS4 Pro
女拎1部PSVR
3月底嘅事嚟

最撚搞笑係有人真係信買silm夠
啱啱出silm 我地都有討論過 班傻鳩唔追post 一味問問問 答都哂gas

姐係四隻 game?
1隻係實體?

清平價版
狗都不屌

清左差唔多半年都未清
買機撚去晒邊

男拎2部PS4 Pro
女拎1部PSVR
3月底嘅事嚟

啱啱出silm 我地都有討論過 班傻鳩唔追post 一味問問問 答都哂gas

仲要死撐咩各有所需
冇位屋企細就執下房
冇錢就返多一兩日pt
幫sony清舊貨

姐係四隻 game?
1隻係實體?

清平價版
狗都不屌

清左差唔多半年都未清
買機撚去晒邊

屌早幾日先買左機

姐係四隻 game?
1隻係實體?

清平價版
狗都不屌

清左差唔多半年都未清
買機撚去晒邊

男拎2部PS4 Pro
女拎1部PSVR
3月底嘅事嚟

最爆笑某幾個user係咁話無4K買PS4 Pro嚟晒錢
家陣越嚟越多function PS4 Pro好過PS4 Slim同舊版機

我唔係無返工一排
一早買部PS4 Pro,等部舊版PS4 MGS5 限定變收藏品算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞